DANYSEK: ano, hned v roce 2009 jsem si uvědomil, že dokud je politika postavená na "mluvících tvářích", tak já ideální tvář pro vystupování na videu fakt nejsem. Ale chtěl jsem mít vliv na program, dokonce jsem byl min. jednou zvolen do RV za CF. Bohužel, prostě důraz na open source byl u Pirátů upozaděn. Chtělo by to teď aspoň zareagovat na tu výzvu Evropské unie směrem k veřejnosti.O
Bohužel, abys třeba přestal trollit a pomohl z formulací odpovědi na tohle veřejné slyšení, jak by přesně EU měla zohlednit, preferovat nebo podporovat financování Open Source - to asi čkat nemůžu.
Ad ČSSD... no, oni si dlouho odmítali přiznat, že jsou mrtvej kůň, až Maláčová se rozhodla, že je to dost dobrej mrtvej kůň, aby uvezl min. jednoho z jedzdců apokalypsy, ale dopadlo to jak to dopadlo :-)
Michálek byl dlouho proti trafikám, neslyšel jsem poslední dobou nějaký jeho rozbor, jestli obsazení místa v dozorčí radě aktivním politikem je trafika, nebo ne. Je to dost podobný, jako ten Turek náměstkem místo ministrem, že... problém je, že program Pirátů v éře zrodu Hřiba skutečně odpovídal spíš tomu, že budeme všude strašit v dozorčích radách (které byly v éře koalici ODSČSSD rezervované komunistům, se kterými ale bylo zakázané se bavit, takže taky dost dobrý schéma, že... který ti vyhovovalo více, soudě podle tvé nasranosti na jakoukoliv možnou změnu?)