• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) - troll mého protitrolla je mým, ehm, spolutrollem
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    XCHAOS: ano, popravili své revoluční spojence
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OPERAHYPNO: co to je za blábol? Bolševici povstání anarchistů krvavě potlačili... těch ruských a zejména ukrajinských...
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    já pořád čekám jak mi někdo navrhne jak se má slovo bolševik pro bolševika používat jinak než jako slovo bolševik
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: to vis, ohodnoceni je umerne vykonu... a kdyz to delas "na houby", odmena je vcelku logicky "na houby" :D Aspon ze vlastni fail si priznas :D
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    XCHAOS: neúspěšný vkladatel kapitálu na volný trh jest přeci nejlepší recipientem anarcho-bolševismu ne?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OPERAHYPNO: ty jo, ty a tvoje goebelsovský používání slova "bolševik".... ach jo.

Ne, nejsem dost odrzlej, abych čerpal na svoje online působení nějaký dotace, ani od Pirátů, ani odjinud. Neumím v tom chodit. Jsem prostě jen neúspěšnej podnikatel.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    a tos ještě nedostal? já myslel že to píšeš ověšenej všema bolševickejma metálama celýho širýho sověta.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ty jo, já bych si samozřejmě za svoje propagandistické výkony zasloužil ohodnocení!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ocividne tve vykony jsou tak mrzke, ze si zadny bonus nezasluhuji :-) A jeste muzes byt rad, ze po tobe naopak prachy za ten "vykon" nechcou :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: já jsem byl proti boji s trafikama od začátku, sám jsem chtěl nějakou trafiku (třeba aby mi Pirátský Institut platil za psání blábolů tady tobě a já je nemusel psát zadarmo)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a tak je to krasne pripomenuti faktu, ze bojovnici s trafikami sami rozdavali trafiky :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ehm... že by se politické strany chovaly jako politické strany? jak by se měly chovat jinak?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    LOL... CT v Udalostech soucasne trafiky pro neuspesne poslanecke kandidaty SPD prirovnala k Piratum pred ctyrma rokama :D Jste v dobre spolecnosti :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: akorat ze narozdil od Prahy 6 nekonci az "v polich" na hranici metropole :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ty jo, Praha 4, to je v podstatě skoro Brno...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a ty chvalozpevy na ODS taky? :-)
    XCHAOS: o tom, co je potreba jsou popsane stohy papiru... jenom implementace lejster do praxe ponekud drhne :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no, a říkám něco jiného? Potřebujeme P+R v oranžových zónách.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: "Piráti nadávají na Piráty" je teméř samotná podstata Pirátů, strany s prvky vnitrostranické demokracie ;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Soud zrušil zákaz podpisu smlouvy na další část metra D - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/soud-zrusil-zakaz-podpisu-smlouvy-na-dalsi-cast-metra-d-274970/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Pirati z mestske casti nadavaji na magistratni Piraty ... 🤣 A jeste chvali ODS 😁

DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: i na to mas pomerne hezke vizualizace.... a jak si racej vsimnout, tmavne to dost rychle uz kousek od hranic metropole :-)
    Zlicin - Invalidovna je nejakych 27 minut. Ale takovy Zlicin - Roztyly... uz 42... :D No a kdybys chtel tim vlakem z Mnisku pod Brdy nebo Dobrise, radeji nekomentovat... :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam