DANYSEK: omg, not this shit again... tohle je tak děsně dětinské, prostě udělám si seznam osobností a hnutí, se kterými se dotyčný co nejméně identifikuje a začnu mu je podsouvat. Hele, Trump je možná psychotik, za to má bod, ale jinak fakt není sexy, vůbec v ničem. To si fakt pleteš. Navíc ve svém věku bych už musel být minimálně multimilionář, ne-li miliardář, samozřejmě dolarový nebo eurový, abych k jeho stylu mohl vzhlížet. (Putin to je už úpně mimo, ty jo).
Ne fakt, Trump a já... vypadám jako někdo, kdo by toužil po pozlacených, opulentně kýčovitých veřejných i soukromých prostorách? Ty jo, uvažuj... mě styl mafie neimponuje ani trochu. To už by byl trefnější ten revolucionář, akorát by byl anarchistický, ne bolševický, protože nemám rád ozbrojené stání převraty, kdy se spousta lidí nesmyslně pozabíjí. Revoluce má podobu pouličního festivalu, pro mě... nemá mít nic společnýho s násilím. Ale to je příliš utopická představa pro tohle století válek, chápu....
Ne, fakt s těmi diktátory jsou mimo. Je fakt, že rád realizuju nějaké ucelené projekty, ale to má podobu časově omezeného vedení, kdy mi lidi následují dobrovolně, ideálně si je najmu a zaplatím, a nejde o nějaké vytváření hierarchií trvajících v čase...