• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    VOZKA: je to presne to, ze se to s TNG srovnavat asi nema. TNG je az smrtelne vazna .. vtipy tam byly tak jednou za X epizod.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    RAGNAROK: Na mě to i z tohohle úhledu působí spíš takhle bohužel.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    VOZKA:
    ten humor je tak trapnej, ze kdybych to bral vazne tak by me to skoro urazelo. beru to jako satiru, a prekvapive to funguje.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Mě poslední díly spíš zklamaly. Jak jsem si chvíli řikal, že to má zajímavý startrekovský zápletky, akorát místy obalený do jinýho stylu humoru, tak teď z toho zas spíš mám pocit že jsem úplně všechno už někde viděl a je to celý děsně povrchní (což jsem od začátku čekal, ale od druhého dílu mi přišlo že by to tak být nemuselo). E07 mi přišlo jako výrazně tupější a ne moc vtipný black mirror, E08 lehká variace na moderní postapo/zombie tématiku plus kombinace "děti a mimozemšťan", kterou už jsem určitě už taky někde (nejspíš v TNG) viděl, ale ani jedno zpracovaný dostatečně do hloubky, poslepovaný. Humor mi to asi celkově spíš kazil, tenhle přímočarej americko-sitcomovej styl mě spíš sere než co jinýho a oceňoval jsem ho hlavně jako součást celku, v rámci pokusu dělat sfici seriál jinak. Ale pro mě osobně to asi moc nefunguje.
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    Asi tomu dam druhou sanci:)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Mne ten hnedy navigator, pilot nizsi kategorie nez je zrzek, alias Lt. John LaMar celkem sedi .. vlastne je to neco jako dnesni karierni kamionak & logistik v jedne osobe, resp. navigator & nahradni pilot. Presne jeho charakter sedi na parodovani takoveho modelu karierniho mladeho cloveka.
    Mne by spise takovyto titul "navigat a nizsi pilot" sedel pro byvaleho pilota, kteremu se stal nejaky problem (napr. problem s reflexy) a tak se naucil navigovat nebo pro byvaleho vedeckeho dustojnika, ktery vyhorel a tak se naucil pilotovat.
    Nicmene pro mladeho muze je to neco co presne vyzaduje parodovani. Nejlepsi jeho scena s tim brckem ..
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    teď jsem dokoukal "vote up/vote down" díl (jsem pozadu) a tyvole to bylo super :D V druhym pololetí budu mít pár hodin mediálky na mym bejvalym gymplu, tak já jim ten díl snad v rámci hodiny pustim. Super satyra. Jasně že přímočará a zcela zřejmá, ale to je právě dobře, protože messidž je jasná a srozumitelná.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    me to jako ST like serial vyhovuje. oddechovka, ale fakt mi nesedi moc kapitan, ze je kormidelnik kaspar a "blbec" proc ne, ale kapitan mi prijde strassne neduveryhodnej jako kapitan. ale co, oddechovka to spatna neni, na druhou stranu vymyslet neco uplne novyho neni lehky... Novej ST rozcisl trochu vody zase, ale o to vic se mi asi libi orvil s tim svezim zpracovanim
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RATTKIN: to bych neřekl :) TNG měl geniální díly, tohle je prostě jenom star trek like seriál a většina věcí už tu jednou byla. Navíc mám docela problém s pár charakterama. Viz minulý díl a nesmyslný chování jejich black brothera, který se choval jak po mozkové obrně.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    Konečně dokouknut další díl - 6 -

Kdyby byl v orville pickard tak už fakt nemá jedinou chybu, kapitánovi se prostě nedá věřit, že je to kapitán :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    nu, čekal jsem že celý ten výlet bude simulace ku výchově spratků - ne že tam sletěj doopravdy :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    další díl zase dobrý, zase něco trochu nového. kdyby v orville byl Picard tak je to snad lepší než TNG. scénář je rozhodně lepší než TNG.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Orville má milionkrát lepší znělku než discovery a vůbec mi nevadí, že je to totální vykrádačka Voyageru
    MELOP
    MELOP --- ---
    Good news, everyone!

‘The Orville’ Renewed For Season 2 By Fox | Deadline
    http://deadline.com/2017/11/the-orville-renewed-for-season-2-fox-seth-macfarlane-1202200369/
    MVEK
    MVEK --- ---
    DRAGON: Jinak s komentářem celkem souhlas, minule jsem se rozčiloval nad tím druhým navigátorem, ale dalo by se akceptovat, že o něm víme, že je problémový, a kdyby si ho kapitán nevzal, tak si nezalétá. Ale že i jeho nový kamarád je takhle neschopný, když letí pod utajením na cizí planetu... Vůbec nechápu, proč ho s sebou vlastně brali (no jasně, protože je main cast, a už tam nikdo jiný, kdo by nevypadal moc mimozemsky, není:-)).

Odkud je to okopírované nevím, mně to zas přišlo jak ze žánru real prediction. Krásně by se to vyjímalo v nějaké povídce z knížky "My jsme vám to říkali" vedle implantovaného "smartbone" nebo umělé inteligence řídící naše domovy.
    MVEK
    MVEK --- ---
    VLAKODLAK: To nic, podobně jsem já neviděl svůj komentář ve ST fóru jako spoiler.

DRAGON: Ze zvědavosti, jak to děláš, snažíš se velkým úsilím si náhodou nepřečíst název epizody? Protože i ten může být u seriálu spoiler. Někdy hodně, i pro mě, ale pro tebe musí skoro každý druhý.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Â jak se ted divate na palce nahoru & dolu tady na nyxu :D
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Navíc to, co jsem napsal... ukaž mi díl, který byl do teď odvysílán a nestalo se to, co jsem přesně napsal...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: nikdo ti tu nezakazuje psat, tak se uklidni. Nic se ti nestane, kdyz to prvni dva dny hodis do spoil okna.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Wtf, ještě budiž v klubu o ST se dají probírat Jane's bad decisions - ale co chceš řešit tady, v klubu o novém seriálu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam