• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JADE: jasne, vubec to nevypada jako 1701 enterprise :P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    tak ono třeba Kelly ve Ženatých se závazky a v Matkách na tahu, taky trochu rozboří člověku představy o vlastní nesmrtelnosti - zvlášť, když si obojí můžeš pustit vedle sebe a porovnat ty roky :)
    JADE
    JADE --- ---
    hehe ze ten Moclan speaker je Kurn (Worfuf agresivni bracha?!:)
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: tak ono ji taky bude uz nekde k 70 ne ?! no nemladnem nikdo, staci se mrknout na upoutavku co postoval Suchos ve StarTrek auditku k vyroci 25let DS9 ! :P
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: myslis tu obrazovku, pres kterou komunikujou s admiralem ?! :P tak to je "live" obraz zakladny, kde zrejme admiral drepi ;) ale jinak mi ten serial dela radost...vlastne jedinou prezivsi radost ve sci-fi svete...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ten poster na stěně :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    ha, slusnej Guest Starring :) ale teda zestarla mocne....
    MVEK
    MVEK --- ---
    HRAFNAIN: Já jsem tvůj příspěvek nepochopil. Každopádně za dva týdny by ani žádný název dílu v hlavičce nepomohl, pokud někdo čte starší diskuzi.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DRAGON: Jeden z nejvíc startrekovejch co udělali! Paráda
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Nejlepší! Totální star-trek! A když si plížili ukrást shuttle, všimli jste si, že ta hudba byla "jakože" hudba z filmů, když se blížili klingoni?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    super díl :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jinak drobná poznámka k 2x04 Nothing Left on Earth Excepting Fishes - líbí se mi, že v The Orville je nepřátelský "emzák" přeoperovaný na člověka pojmenovaný Tyler jako v Discovery nepřátelský Klingon:-).
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nemůžete psát, co je ten "poslední díl"? Tohle diskuzní fórum se v podstatě už s odstupem pár týdnů nedá číst, zvláště, když stejně i ti píšící sledují s různým zpožděním, takže ani podle vysílacích dat by to nešlo...
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    Sakra, žádná hlášení o stavu štítů.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Tak on se copypastuje jeden model ve dvou velikostech a je z toho flotila Unie ;-)
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: ja to furt beru pohledem 90tek, kdy jsem prvne cumel na epizody Best of Both Worlds a pak Scorpion 1 a 2 :) ale asi mas pravdu ;D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JADE: tak ty triky vesmirnejch bitev nejsou kdovijak nakladny, cerny pozadi a par modelu (v Orville) nic moc detailnich bojovejch plavidel... to zvladne i low cost budget.
    JADE
    JADE --- ---
    no je fakt ze tech ran chytli vic nez dost, to me taky trosku iritovalo...ale bitva dobra...zajimalo by me jaky maj rozpocty, protoze jsem puvodne Orville vnimal tak trosku jako low costovej serial, nakonec se zda ze se to neboji zainvestovat ;)
    SATAI
    SATAI --- ---
    NAVARA: to máš jako u domácích zvířat. Jak seriálová loď dostane jméno, tak je těžší ji zabít.

(+ měli nějaké moklanské úpravy deflektorů + cyloni upgradeovali deflektory)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VLAKODLAK: no, to že snadno prostřelili križníky na jednu dvě rány a vědecká loď jich ustála hned několik mi úplně konzistentní nepřišlo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam