• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAGONThe Orville
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Jsem jí, vy kecalové, nepoznal, musel jsem použít imdb :)
    JADE
    JADE --- ---
    ted by mel prijit nejakej robot a snazit se mi vysvetlit co je smysl pro humor ja vim ! :P ja nevim proc, ale ja bych tim nejakym zpusobem chtel zas votvirat pivo...
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: musis na to koukat s brejlema, nebo votocit hlavu ! :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    aha, to sem nevedel, ok. skoda..
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: tak Kelly Bundy zrovna myslim prosla minimalne jednou rakovinou, ta ti zrovna na sexappealu neprida ! :S
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: podobnost asi neni nahodna, ale presto je to ta zakladna neasi ! :D a naskoci to tam vzdycky po tom co dochatujou s admiralem ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JADE: jasne, vubec to nevypada jako 1701 enterprise :P
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    tak ono třeba Kelly ve Ženatých se závazky a v Matkách na tahu, taky trochu rozboří člověku představy o vlastní nesmrtelnosti - zvlášť, když si obojí můžeš pustit vedle sebe a porovnat ty roky :)
    JADE
    JADE --- ---
    hehe ze ten Moclan speaker je Kurn (Worfuf agresivni bracha?!:)
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: tak ono ji taky bude uz nekde k 70 ne ?! no nemladnem nikdo, staci se mrknout na upoutavku co postoval Suchos ve StarTrek auditku k vyroci 25let DS9 ! :P
    JADE
    JADE --- ---
    DRAGON: myslis tu obrazovku, pres kterou komunikujou s admiralem ?! :P tak to je "live" obraz zakladny, kde zrejme admiral drepi ;) ale jinak mi ten serial dela radost...vlastne jedinou prezivsi radost ve sci-fi svete...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ten poster na stěně :)

DRAGON
    DRAGON --- ---
    ha, slusnej Guest Starring :) ale teda zestarla mocne....
    MVEK
    MVEK --- ---
    HRAFNAIN: Já jsem tvůj příspěvek nepochopil. Každopádně za dva týdny by ani žádný název dílu v hlavičce nepomohl, pokud někdo čte starší diskuzi.
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    DRAGON: Jeden z nejvíc startrekovejch co udělali! Paráda
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    Nejlepší! Totální star-trek! A když si plížili ukrást shuttle, všimli jste si, že ta hudba byla "jakože" hudba z filmů, když se blížili klingoni?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    super díl :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    Jinak drobná poznámka k 2x04 Nothing Left on Earth Excepting Fishes - líbí se mi, že v The Orville je nepřátelský "emzák" přeoperovaný na člověka pojmenovaný Tyler jako v Discovery nepřátelský Klingon:-).
    MVEK
    MVEK --- ---
    Nemůžete psát, co je ten "poslední díl"? Tohle diskuzní fórum se v podstatě už s odstupem pár týdnů nedá číst, zvláště, když stejně i ti píšící sledují s různým zpožděním, takže ani podle vysílacích dat by to nešlo...
    QWIFF
    QWIFF --- ---
    Sakra, žádná hlášení o stavu štítů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam