XSI: jo, je to nevyhoda, ze nevis presne jak jsi hluboko v tom neoznacenym poli, a muzes klidne pouzit lopatu dvakrat na stejnej kvadrant treba. U Spilberku bych treba vubec nezacinal, taky se budu drzet co nejdal od Petrina... :-)
Jinak na ty bally jsem ted otestoval, ze fakt staci docela mala skupina piliru (mam v mobilu nekde fotku jak to vypada na Ujezde treba), a behem efektu toho zakladniho kouzla jsem ziskal pres 100 ballu, minus to co jsem cestou vyhazel. To je jako za pul hodiny docela pohoda, s tim se da hrat pak zbytek dne, a to kouzlo mi jako neprijde drahy. Navic tohle dava uplne novej smysl tem artefaktum, co snizujou cooldown piliru, protoze s nema by pak mohlo klidne stacit i byt nekde mezi 5-6 treba, na malinkem prostoru.
UBU: me nasral ten rift u Justicniho palace, kdybych si ho vsimnul driv, tak jsem tam byl jeste pred startem raidu, a pak diky tomu, jak dlouho me zdrzeli ty policajti, bych klidne stihnul vylihnout i dve vejce (mam jedno kde chybi jen malo a jednou 2hod, co jsem tam nakonec nechal).