• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: To jo. Ale jsem zoufale na mizině se sférama, takže to by nebylo úplně strategický.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI: na to je super to dračí oko. Ukazuje ti je všude kolem. Dnes jsem takle našel 4.
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: No já mám třeba otevřít 7 beden a za 12 km jsem potkala jednu, takže to vypadá spíš na týden než na dva dny – skoro bych měnila. ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: podle me nemuzes, protoze to, jestli je nekdo obrance nebo utocnik je proste boolean, kterej rika na co se pricte tech 20%, a vubec nesouvisi s movesetem - v tom videu jak ses na nej nechtela divat tam mimo jine na zabach prokazal, ze obrance muze byt lepsi utocnik nez utocnik, tj. neda se to jako v tehle fazi znalosti hry odpalit predem.
    Je to neco jako by v pokemonech jsi mela nekoho 5/3/15 a nekoho 14/15/15 - ten prvni je utocnik, a druhej obrance (logikou DraGO), ale realita bude jina.

    Nastesti neni nutny to zatim resit, kdyz mame kazdej max tak 1 pokemona, do ktereho se da investovat... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Fakt? :-O Vůbec se mi nezdá, že bych viděla něco nového... dokonce, když jsem si dala večerní siestu s Okem, přišlo mi, že je to ho míň než obvykle (ale možná už jen hrozně efektivně hážu :-D) To budu muset zítra prubnout na výpravě O:-)

    A propo, změna útoků přes Knihovnu - můžu tak změnit obránce na útočníka? Velmi důležitý dotaz, ten gryf je fakt supersilný... :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem jako dalsi quest dostal ZASE chytit 150 potvor, to je fakt peklo, zas na dva dny - pritom koukam ostatni maji veci jako obsad 5 knihoven, otevri 3 truhly, a jeste za ne maji lepsi odmeny... :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw podle vseho je lvl 21 breakpoint, od ktere jsou videt vsechny spawny - tj. nektere rare potvory nejsou na 1-20 vubec videt na mape, i kdyz tam jsou zrovna
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: OK, zítra to zkusím pohlídat
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: Normální jo
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: je to vic, ja ted prave videl asi 14 minut. Da se to asi vysledovat presne - az nekdo date level na dalsi tier, tak se hned kouknete do budov, budou tam vsichni pokemoni vykopnuti ve stejnej cas.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Jo, někde v Prokopáku to bude slušná soda :-D

    EVILMIND: Že jo! Asi moje momentálně nejoblíbenější chvilka :-D

    UBU: Ale nějaká další vejce jsi měl, ne?
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Dneska jsem na to koukala real-time a ta lhůta byla 10 minut.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW kdyz vam neco zabijou v arene, tak to ma nejakou ochranou lhutu nejspis 15 minut, behem ktere se furt pocita jako obsazena (kdyby treba nekdo potreboval vybrat). Tipuju, ze ten artefakt co pridava tech 100 minut se k tomu asi pricte jeste, to uz je slusny... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: urcite to bude schvalne takhle navrzeny, aby te to motivovalo si nejakej pilir enchantnout :-)
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: Tak to u mě nefunguje. Byl sem pro psa na ujezde a vidim, že je tam rift, tak tam vlezu a vidim MoD, tak koukám na vejce a nemam ani jedno ancient. Prošel sem tedy 6 sloupů a ani prd.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jo a je to desne navykovy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem zkusil ten Dragon's Eyesight, kdyz jsem mel bally. Mno, uz nemam - 4 truhly, dalsi 2 spawly behem ty pulhodiny, a z jedny vypadnul dalsi Eyesight, takze to bylo zadarmo. Ale bohuzel jinak prd, navic jsem to asi 50s pred koncem vsechno vychytal! :-) Ale chce to fakt nekde, kde kdyztak je moznost chodit, ne kdyz clovek sedi v trenkach u televize, s tema +2 itemama z pilire, co jsem navic dostal po 25 minutach znova, bych mozna udrzel zasobu ballu, a mohl to seslat jeste jednou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: na to vase sidliste jsem taky koukal, ale neni moc bezpecny :-) priste testnu ten pravej breh Vltavy, a uvidime, navic se mi hodi kdyz to bude bliz z prace, a nekde kde neni nikde tma
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: Říkala jsem si, jestli ono to nedetekuje nějaký minimální stav, po kterém ti začnou padat zaručeně. Protože s prázdným inkubátorem jsem nikdy nešla dál než k nejbližšímu Sloupu :-)

    EVILMIND: Safra, nekaž mi iluze. Našla jsem si jeden co nejvíc uprostřed sídliště, že to půjde rozluštit i obejít nejsnadněji, ale pět kiláků už je strašně moc :-O

    Mimochodem taky mi ze supportu odepsali, mou přátelskou žádost o Sloup v ložnici bohužel neto, a tu ledvinu prý taky nechtějí. O:-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha tak nic, zrovna koukam na nejakej dalsi support ticket, a je to 5km. To jsem v pytli teda, to bych taky nemusel nikdy najit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam