• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Klikaři. Já ji tam častěji nemám než mám :-)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    XSI: thx, v arkaně už jsem byl, ale nevěděl jsem, že tam má být ta dračice. ;-)
    XSI
    XSI --- ---
    A mně teď dračice vyseděla po pěti hodinách Steampala. Jako máloco bych chtěla míň.
    XSI
    XSI --- ---
    THEMAKARESH: Až uvidíš na mapě sloup co vypadá jak obelisk, ale má nahoře modře zářící kruh, tak k němu dojdeš a vstoupíš do "alternativní reality" ohraničené výsečí, ve které je červená mapa (a ty stojíš někde v ní). A v té červené oblasti pak uvidíš sloup, na kterém sedí dračice – dojdeš k ní a dáš jí vejce. Po cestě uvdíš nějaké sloupy, co tam běžně nejsou, neuvidíš arény a budou tam jenom bytosti elementu arkany. No a pak je taky možnost, že tam nikde dračici neuvidíš. Ještě se mi to nestalo, ale prý tam není vždycky.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Zdar, hele já vím, že to tady asi už proběhlo, ale jak mám najít a kde tu matku těch draků? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw uz jste nekdo zkousel to sdileni magie? pripadne jesti to funguje i jako crossfaction? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: hlavne asi z questu
    XSI
    XSI --- ---
    Recepty se berou jen z truhel?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Z feromonu 8 melounoježků... Chjo.. A už chci alespoň jeden další recept. Takových otevřených truhel a nic...
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Jako je mi taky jasný že se to nesmí, ale nikde napsané sem to jako neviděl. Nějaký disclaimer nebo ToS by nebylo na škodu tam dát, takhle to vlastně zakázané není žejo :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: nevim, ja to jako nehledal, predpokladam se nesmi pouzivat nic. Videl jsem, ze uz existuje aplikace s mapou, ale ani jsem ji nezkousel, protoze mi to, zatim, neprijde nijak zajimave (a navic bez masivni userbase a verejne kontroly je dost riskantni takove aplikace pouzivat). Nicmene bylo zajimave, ze ta mapa oscanovala libovolnou oblast nekolika kilometru skoro instantne - coz asi znamena, ze klient proste ma ty informace, asi kvuli Eyesight. Ostatne, je to i videt, ze kdyz pri Eyesight vsechno vychytate, porad to ukazuje 9 potvor v okoli, akorat uz jsou kilak daleko... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: jo me se stalo jak jsem rano prohral pvp, tak uz ve vysledcich jsem videl, ze tri potvory nejsou mrtve - a taky ze ne. Myslim to byla nejaka verze toho deathloopu, akorat tady se proste potvora nevrati, ale zustane nemrtva.
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Kde jsou vlastně ToS a to, že se nesměji třeba používat 3rd party programy? Nikde to nevidím, asi sem slepej.
    UBU
    UBU --- ---
    Další zajímavej bug - byl sem v PVP, vše jsem dal s jedním dráčkem, ale soupeř měl dost slušných 1600/1300/1200 a pak pod 1000 a tak to bylo docela těsně. Ale vyhrál sem a dostal 1300/800. No a pak jdu léčit dráčka a on jen problikl a zmizel. Tak koukám co je a on je bez zelené, tak sem ho musel oživit a pak teprve vyléčit, což je dost divné.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    takhle ma vypadat detekce spooferu, zadny varovani, vyzvy, a preskrtany pokemoni

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: jo, areny jsou zjevny exp harvest, zatim jsem teda nemel cas si to poradne zkusit. Kazdopadne zabijeni cizich je cca 90 za potvoru, a je to fakt super rychlost protoze tam lidi davaj plevy, zatim. A naopak trenink jsem zkusil schvalne do svyho obrance svym nejsilnejsim, a porad jsem dostal docela dost i prestige, takze ani neni treba moc resit podle CP prestigery. Otazka samozrejme je, jak moc je to chytre - v PoGo jsou vsechny expy bez dustu masivni nevyhoda do endgame, jak to bude tady se neda odhadnout bez dalsich informaci.
    XSI
    XSI --- ---
    Jo a jako odměnu za úkol jsem dostala -3h na výběr daní z arény, což je jako dost epický. Ale není to žádnej item, prostě mi to jen řeklo že to tak bude. Je to jen dočasný nebo už na furt, neví někdo?
    XSI
    XSI --- ---
    UBU: Jako je fakt dobrej, o tom žádná.
    UBU
    UBU --- ---
    XSI: Toho bych zrovna chtěl sakra :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Trénováním arén se dobře farmí expy mimochodem. Za trénování arény s jedním CP100 a jedním CP200 Smaugrem CP1430, což trvalo asi deset vteřin, možná míň, 52 XP, se třema potvorma v aréně 72 XP. Stálo mě to akorát potiony co bych stejně zrecyklovala a je to dost rychlej XP gain, i když ne závratnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam