• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ja ale stejnou lokaci rozhodne nechci :-) dneska jsem byl pro severovychodni roh mapy (protoze ten je pristupnej uplne extra), a nic... takze mi zbejva jeste 4 policka a posledni den, zejtra me ceka romantika u rybniku "Prasečák", teda pokud je vubec pristupnej, ze satelitni mapy bohuzel ploty videt nejsou...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: To už je organizačně taková fuška, že si to moc nedovedu představit :-D Ale byla jsem si pro úkol k tomu samému obelisku co včera a taky jsem dostala stejný úkol jako včera, tak si pro mapu dojdu za ten co minule a budu doufat, že dostanu stejnou lokaci. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw mohli bysme nekdy zkusit synchronizaci tech zlatejch vajec - jestli fakt funguje to, ze kdyz si vezmou lidi ve stejnej cas ze stejnyho obelisku, tak maji (minimalne velkou sanci na) stejnou lokaci, a v takovym pripade oba poklad na stejnem miste - takze to masivne snizi spotrebu lopat
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ha, což mi připomíná, že jsem se dnes pokusila o srovnávací test - čas na vyhodnocení! :-)
    Velmi důsledně jsem se snažila, aby v každé chvíli běžely obě hry najednou - pokémoni přes plusko a k tomu draci.
    Pokémoni tvrdí, že jsem dnes ušla 15 kilometrů.
    Draci jsou na 26.
    Pravda bude někde uprostřed a po pravdě to přehánění mi vadí mnoooohem méně, než setrvalé ubírání u pokoušů :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    Ta hra má neuvěřitelnou vnitřní inteligenci. Fakt rafinovanou - a podlou až na půdu :-D
    S úplně prázdným bagem jsem si chtěla vyzkoušet pořádný chytací kombo. Na dost dobrém místě mi z truhly padlo "vytočíš to nejlepší pro svou úroveň", tak jsem přihodila kouzlo na vytáčení dvojnásobku a kouzlo, kterým se vytvoří les Sloupů. Což o to, les Sloupů se vytvořil. Ale tak neuvěřitelně blbě, že tam nešlo vymyslet žádné rozumné kolečko, dokonale to zneužilo všech terénních nerovností, dvakrát jsem musela přes potok na nejblbějším místě, prostě všechna příkoří, které dané místo poskytovalo, využity beze zbytku :-D
    Jo, pytel mám plnej, ale už mě po dnešku vážně bolí nohy. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Hot news: best creatures from 10 km eggs
    02 November 2017
    We read all your mails carefully and do our best to improve the game based on your feedback. That's why we have changed the chances of hatching creatures from 10 km eggs so that weak basic level creatures will no longer hatch from such eggs. We've also increased the chance of the chest drop.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam, prej to vyhazuje z areny samo taky v pripade, ze jste ji tyden nenavstivili. Nevim teda, co se pocita jako navstivit - hadam tohle asi poznam az v tom tretim tieru. Ale kazdopadne jestli je to pravda, to uplne nici muj genialni plan na 10 aren nekde na vsi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: dneska me to nasralo, cestou do prace tri rifty na mistech, kde jsem mohl snadno jit - ani v jednom nebyla dracice. A ted, po cca 12 hodinach cestou domu, vsechny tri rifty tam porad jsou... :-( To jsem mohl mit krasne vycisteno.

    Jinak jsem zkusil tu taktiku Eyesight na riftu (jeden byl na Ujezde vedle lavicky), a jako nevim, je to dobry, ale na truhly jsem na tom teda moc nevydelal. Navic jsem vytocil takovy bonusy, ze jsem zacal radsi chodit, takze jsem pochytal prd celkem. Ale ten bonus "tocis jen nejlepsi ball co znas" je dobrej, jsem skoncil se 120 nejlepsima a 0 ostatnich... :-) Ale je videt, ze tyhle efektivni triky je treba mit promysleny, a dodrzet tu strategii.
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: No skoro lepší ji tam nemít než mít a po nesnadné cestě zjistit, že se k ní nejde dostat. ;-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Klikaři. Já ji tam častěji nemám než mám :-)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    XSI: thx, v arkaně už jsem byl, ale nevěděl jsem, že tam má být ta dračice. ;-)
    XSI
    XSI --- ---
    A mně teď dračice vyseděla po pěti hodinách Steampala. Jako máloco bych chtěla míň.
    XSI
    XSI --- ---
    THEMAKARESH: Až uvidíš na mapě sloup co vypadá jak obelisk, ale má nahoře modře zářící kruh, tak k němu dojdeš a vstoupíš do "alternativní reality" ohraničené výsečí, ve které je červená mapa (a ty stojíš někde v ní). A v té červené oblasti pak uvidíš sloup, na kterém sedí dračice – dojdeš k ní a dáš jí vejce. Po cestě uvdíš nějaké sloupy, co tam běžně nejsou, neuvidíš arény a budou tam jenom bytosti elementu arkany. No a pak je taky možnost, že tam nikde dračici neuvidíš. Ještě se mi to nestalo, ale prý tam není vždycky.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Zdar, hele já vím, že to tady asi už proběhlo, ale jak mám najít a kde tu matku těch draků? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw uz jste nekdo zkousel to sdileni magie? pripadne jesti to funguje i jako crossfaction? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: hlavne asi z questu
    XSI
    XSI --- ---
    Recepty se berou jen z truhel?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Z feromonu 8 melounoježků... Chjo.. A už chci alespoň jeden další recept. Takových otevřených truhel a nic...
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Jako je mi taky jasný že se to nesmí, ale nikde napsané sem to jako neviděl. Nějaký disclaimer nebo ToS by nebylo na škodu tam dát, takhle to vlastně zakázané není žejo :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: nevim, ja to jako nehledal, predpokladam se nesmi pouzivat nic. Videl jsem, ze uz existuje aplikace s mapou, ale ani jsem ji nezkousel, protoze mi to, zatim, neprijde nijak zajimave (a navic bez masivni userbase a verejne kontroly je dost riskantni takove aplikace pouzivat). Nicmene bylo zajimave, ze ta mapa oscanovala libovolnou oblast nekolika kilometru skoro instantne - coz asi znamena, ze klient proste ma ty informace, asi kvuli Eyesight. Ostatne, je to i videt, ze kdyz pri Eyesight vsechno vychytate, porad to ukazuje 9 potvor v okoli, akorat uz jsou kilak daleko... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam