• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    Augmented reality hra pro Android/iOS, decentní ripoff nepovedené podobné hry od Nianticu.

Oficiální novinky
    rozbalit záhlaví
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: No me prislo hlavne divný, ze zmenim jeden move a chcipne kvuli tomu 10 potvor. No, jen ke proste potreba menit jen u tech top veci.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Ideálně dřív, než kvůli tomu pojedu přes celou Prahu...? O:-) Nemáte někoho po ruce? :-D

UBU: Žádná velká hitparáda to není :-/ A navíc jsem teď dostala úkol obsadit hromadu knihoven a to do nich ještě dva dny nemůžu. Grr.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Ja bych chtěl hlavně další recept. Chjo pořád jen jeden...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: proste bezi furt dokola timer na knihovnach, sam si urcijes jak rychle. Kdyz dobehne, muzes zmenit jeden move. Pak je timeout na dalsi pouziti knihovny, a nevim jiste, jestli i z nej se odecita cas za questy, behem nemuzes knihovny pouzivat. To jest vysledek - nemuzes ten reset pouzivat moc casto.
    UBU
    UBU --- ---
    chapete nekdo jak funguje ta zmena movesetu? Mel sem obsazenych deset knihoven (kvuli ukolu), zmenil sem jeden fast move u jedny potvory a timer preskocil na 70 hodin a 3 dny nemuzu nasazovat do knihoven. To je nejaky divoky. Nebo sem neco nepochopil?
    XSI
    XSI --- ---
    Zajímavý, jak se to v každým auditku záhadně zvrhne od plkání o hře ke konkrétním věcem v Praze. :-D
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Jo, dobrý nápad ;)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: to muzeme zkusit predem na necem lacinejsim, ne? :-)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    SARGO: Díky, já ťukal všude možne jinde. Kdo má pergamen (já), tak postaví oltář s daným kouzlem, dá ho viditelně (a nejlépe s heslem). Pak si tam lidi dosadí runy. No a pak je otázka, kdo všechno uvidí finální tlačítko seslat, jestli jenom já jako majitel oltáře nebo všichni, kdo kliknou na oltář, to pještě potřebuju zjistit.
    SARGO
    SARGO --- ---
    LUDEKTATA: Ťukneš myší na ikonku :-)
    Seslat ho může jen ten, kdo má potřebný pergamen, to jich máte tolik, bídní zbohatlíci? :-D
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    (ehm, jak se tady reaguje na příspěvek?)

No abych pravdu řekl, chtěl bych zkusit to, že to kouzlo nakonec nesešlu já (dám tam jednu fialovou), ale někdo jiný (z naší grupy), i to by doufám mělo jít. Zatím mám jen vyzkoušeno to, že když se kouzlo nesešle, tak se runy vrátí zpět.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: me to bylo divny jen proto, ze to moje kouzlo vyvolani portalu stoji jen 3 runy, takze by tam mohli vlezt jen 4 lidi. Ale asi to je tak schvalne...
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Je to logický, ale nevyšlo mi to, tak se ptám :-) Kdo ho sesílá ho má jistý :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: ok, budu v 10 na Chodove
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jako v deset rano?

Ja jeste nezkousel s nikym nic, jen jsem se dival jak ten dialog vypada. Ale vypada to, ze je tam volitelne heslo, asi aby se nekdo nemohl prisrat a hodit si tam runu, a u run jsou jmena, takze to jasne nahrava tomu, ze se tam budou skladat. Takze jako dava smysl, ze to je jak LUDEKTATA planuje, a v sedmi lidech je jedine riziko to jeho - jestli opravdu kouzlo bude mit i ten co ho sesila, prestoze neda zadnou runu. Ale logicky by to tak byt melo.
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Ne, to bude premiéra. Zítra v 10:00nám vyhovuje.
    SARGO
    SARGO --- ---
    LUDEKTATA: A už jste zkoušeli nějaké kouzlo hromadně, alespoň jednoduché? Protože já jen jednou a neklaplo mi to...
    Tak třeba... v deset? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: ze jo, navic vcera jsem celej vecer jako stal docela u nej, ale dneska se wifi rozhodla, ze o 10 metru vedle to bude lepsi... :-( Jen cekam az se zavre ten rift na Andelu, co furt jeste jede, a vrati se mi vejce, a otevru si portal tady v pokoji, a budu doufat v nejaky pilire! :-)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Co takhle metro Chodov nahoře u PoGO gymu Socha budovatele, čas si řekněte, my tam jsme za 15 minut.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Docela ocením, když to bude u metra (ocením hodně), jinak je mi asi jedno v kolik kde, ale kolem páté už bych potřebovala být doma. Tak snad se vejdu, těsně doma nedosáhnout na Sloup je setrvale otravné. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: tak treba nekdy zitra by to bylo uplne nejlepsi, protoze stejne chci jit nekam hrat, ve vsedni dny vetsinou nemam moc cas (a odpoledne uz je tma).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam