• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Aaaaa, want!
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Moje dnešní radost. Sice cp 50. Kuličky si hodí...

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo a enchatnul jsem si na to sloup, protoze presne na tohle ta funkce myslim je - pro chozeni ty vejce asi padnou driv nez se to vyprazdni, ale u dracice je dobre mit tu jistotu, ze budu mit porad presne ve chvili, kdy potrebuju.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Vcera muj domaci portal btw zmizel mnohem driv, nez jsem cekal - myslel jsem, ze jsou tak 12-15 hodin, ale nakonec vydrzel jen asi 9 hodin od vykouzleni. I tak jsem tam byl 4x vymenit vejce, takze to mam presne zmerene, dracice byla 1.1km od portalu :-)) Vzdusnou carou je to teda bliz asi. Ale pri kazde z cest jsem mel dve ty maly kocky co je z nich manticora na presne stejnych mistech, plus popate jsem si je jeste chytil s Okem kdyz jsem videl na radaru, ze zase spawnuly. Takze dost mozna v riftu ma statickej spawn uplne vsechno, ne jen rare jak jsem myslel (coz vlastne dava vetsi smysl).
    SARGO
    SARGO --- ---
    Včera jsem v centru z dálky zahlédla v Aréně ještě jednoho 27 :-)

    Též jsem bděla pečlivěji nad útočícími příšerami, a určitě nechodí po osmi hodinách.

    A mám absťák. :-D
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    EVILMIND: díky
    SARGO: díky

    XSI: Potvrzuji, dnes jsem se o to pokoušel všemi možnými i nemožnými způsoby a nepovedlo se.

    Jinak jeden poznatek k házení:
    Zjistil jsem, že při chytání hodně záleží na zařízení. Normálně hraju na mobilu (Lenovo P1m) a průměr sfér na potvoru mám tak 3-5. Při pokusech o točené jsem propálil bez úspěchu tak 50 hodů. Dnes jsem to zkusmo pustil na tabletu (Nexus 7) a úspěšnost zásahů tak 90%, točené hody než problému na všechno kromě těch hodně vzdálených (mummyween). Po přehození na mobil vše pro starém...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: rozhodne je to nejvyhodnejsi pouziti toho double exp itemu - stihnes tak 55-60 evoluci (na FB jsem videl nekdo dal i pres 70), tj. tolik je to i tisic expu.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI: udělal jsem potřebných 27k a tuším ještě mi to ukazovalo double 19minut
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: A na expy dobrý, jo?
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI: já to včera dělal abych udělal lvl 21 a viděl vše co chytit jde a ty animace jsou bohužel stejně jako v poGO dost zdlouhavé ale i tak na pohodičku....
    XSI
    XSI --- ---
    Dává smysl dělat evolve jak v pogo, tzn nasbírat kopec potvor, pustit double xp a dát si půlhodinu utrpení?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jo a jeste, Dlouhe ruce maji odpocet do konce, ukazuje se poslednich 24 hodin
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak poznatky z dneska:
    - na lure akci zrejme uplne staci tak 2x lure a jedna vez, jinak cast zmizi driv nez se pochyta. Dost pravdepodobne by se tak dala udelat akce v teple v cukrarne :-), kde se proste vykouzli 2 veze, coz bude zrejme generovat priblizne stejne potvor. Pokud teda vsichni maji bally a nepotrebuji i tocit.
    - veci z vezi mizi tak odhadem po 10 minutach
    - informace o statickych spawnech v riftu je zrejme pravdiva, neni jasny ten iterval (urcite to neni presna hodina), ale rozhodne se teda vyplati, pokud najdete v riftu neco hodne rare, se na presne stejne misto jeste vratit
    XSI
    XSI --- ---
    Právě jsem zjistila, kde mám zlatý vejce, a zas mě nepotěšili. Ulice a areály bývalých továren za Vaňkovkou příčetnej člověk teda procourávat fakt nechce, obzvlášť ne v roční období kdy je tma už ve čtyři. Nechat se okrást pro zlatý vejce není fajn deal, ach jo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem tady ctvrt hodiny cekal u obelisku nejbliz u baraku, abych si mohl vymenit "obsad 5 knihoven", na ktery jsem mel 48 hodin timeout. Vymenim a mam pro zmenu... "obsad 5 knihoven"! :-( Tak aspon ze ted uz je to splnitelny, kdyz to o par hodin pretahnu, ale teda k nasrani.

    Plus jsem nenasel dracici cestou domu, tak si rikam, otevru si v pokoji, aspon treba budu mit pilire. Minule byla dracice skoro kilak daleko. Tentokrat jsem musel jit asi 200 metru, nez jsem ji vubec uvidel na obzoru, a pro jistotu je jeste v prostoru kam se neda dostat jinak nez z opacne strany - takze cesta tam a zpatky mi trvala asi 40 minut. By me zajimalo, jestli to je generovano nahodne, nebo mi to schvalne dela obdelnikove rifty s dracici co nejdal to jde.
    UBU
    UBU --- ---
    XSI: taky uz to nejde, ale slo to
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Nemám, jen je tam to hrozně vysoký číslo.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: To záleží, jestli tam máš napsáno "Knihovny nejsou k dispozici" nebo ne :-D
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Takže když jsem na začátku do jedný vlezla a pak se mi vrátila s poskočením do nový ligy a teď mi tam visí 38:52:29, tak to je co? Můžu tam, nemůžu?
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Já měla truhlu jednu a z ní CP boost, což jako fajn, 1 PvP jsem s tím vyhrála a druhej ne, na třetí mi nezbyly potiony. A další se mi spawnula a hned zase zimzela a pak už se neukázala. A to je všechno. Jak říkám, na začátku mi to dalo dva Smaugry a od tý doby je to na mě zasednutý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam