• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    *edit do 9.1.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pár dnešních změn:
    - posílení CP u Frigan, Tonnir a Ronolph, je nutné powerup/evolve aby se přepočet projevil. Nedokážu komentovat použitelnost, zatím jsem chytil prd.
    - artefakt Totem of Second Vision teď skrývá více běžných potvor
    - začal minievent Dragon Stare, během kterého je cena Eyesight snížena na 240 coinů (i tak bych ji nekoupil, padá jich dost), a spawnuje dvojnásobek truhel (až do 7.1.)
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Gratulace! Já mám chycení 150 potvor teď, tak jsem dala dvakrát sloup arkany, jednou pole hojnosti a koukám, že mi došly šedý (!!!) runy. Kruciš. :-D
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Jupí já jou... Mám za 150 potvor dlouhé ruce!
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    XSI: děkuji
    XSI
    XSI --- ---
    KLERIK: Jestli se ti ještě nikdo neozval tak pošli PM
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jako úplně to nezmizelo, no. A dvojitý kameny mi teda neustále přebývají, když už dostanu candy tak mě nejmíň uráží dvojitej dust.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ted jsem dostal za quest candy, tak to asi fakt jako uplne nezmizelo... :-( Kdyby to aspon byly ty na double stone, ty mi jediny furt dochazej.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    Lidi je tu někdo hodný a schopný napsat vzkaz v aj? Nějak mi Google překlad nepřijde dobrý... Potřebuji si postěžovat na Draconius a poprosit o nápravu. Ja prostě mám nějaké špatné počítání chození vajíček i mazlíčka. Dcera dostala telefon k vánocům. Takže konečně reálné rozdíly a jako dnes procházka ona vyšla 5km vejce a km z druhého a já mám napočítano 100m... Nechápu to... Pokud se někdo najde moc děkuji
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Taky jsem teď měla zase po nějaké době, většinou z arkany.

    Myslíte, že když pět minut po probuzení už cpu vejce dračici, je to závislost, nebo dokud si nedávám budíka, tak dobrý? O:-)
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Jako ani moc ne, skoro bych řekla naopak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nemate pocit, ze vyskakalo vic tech vanocnich potvor ted? jsem az doted chytil uplny prd, a dneska vecer sedim doma a uz 3 nove prirustky do bestiare...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: me se sice neco vratilo, ale co jsem dneska jel Plzenskou, tak je tam jedinej sampion, vsechno ostatni je ted neutralni - takze pohoda, mam 25 aren a tunu dalsich co ted muzu prubezne osazovat na dalku. At uz to bylo jednorazove reseni nebo nejaka nova vlastnost, jsem v pohode na hodne dlouho ted. Navic v Praze myslim furt funguje, ze kdyz nemas, tak vyjedes nahodne nekam busem/tram mimo svou oblast, a bleskove obsadis na dalku co potrebujes. Zatim teda, dokud nebude hrat vyrazne vic hracu, coz moc necekam, tak je myslim prisun max coinu zarucen i nadale.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: presne to jsem se dneska rozhodl ze ne :) 4 zbejvajici pole, a z toho 3 staveniste a posledni jsem ani nedokazal odhadnout jestli tam jde jit, takze jsem radsi vynechal
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: Blbý staveniště.
    XSI
    XSI --- ---
    Tak mám trochu dilema, no. Jako logicky to nedává smysl, ale nemít zlatý vejce dva týdny po sobě, to je fakt pokušení to zkusit... Blbý výstaviště.
    SARGO
    SARGO --- ---
    XSI: To je psina, že se ptáš... :-D Teda :´-(
    XSI
    XSI --- ---
    Šli byste kopat vejce někam, kde byste věděli, že se na několik (2-6) polí nedostanete, ale víte, kde to je (blízko)?
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    SARGO: Zrovna teď mě Championi vyhodili z arény.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam