• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDDraconius GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Už fungují ty rankingy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam taky tam tvrdi, ze maximum bylo 10, a ted je 15.
    To si nejsem uplne jisty, jestli 15 procent resist pro utocne ospravedlnuje tu investici...
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Na Discordu na to dělají výzkum, vypadá to, že procento u failed je docela vysoké (klidně i 23 neúspěšných z 24).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: nicmene, kdyz dam druhej pokus, vzdycky dostanu failed (zkusil jsem 5x za sebou). Napady?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Takže předpoklad stat se nejcenejsi potvorou pro utok je něco, co začíná v zelené, ale má místo v endlevel - Snailyn, Minitaur a Cuticat. Za spoustu stonu na evoluci teda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, zkusil jsem na jezkovi, zachova
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: a zkusil jsi, jestli se to evoluci zachova? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: aha, tak to je ovsem jako masakr, to me nenapadlo, dik
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Obětuje se podle barvy pozadí potvory, pro kterou chceš zvýšit odolnost, navíc evolvovanim se odolnosti přenášejí, takže strategie je jasná, piplat si monstrum hezky od počátku (např. vymaxovat odolnost u Milokocoura a pak ho evolvovat na Mantikoru).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Poznatky:
    - obětuje se tomu elementu, který je pro potvoru nejvýhodnější, a to v závislosti na útočném/obranném bonusu. Tj. například Leviathan se štítem si může zvýšit air resist, Leviathan s mečem si zvýší fire resist. To je celkem podstatná změna pro výběr ideální šestky, protože masivněji rozevírá ty nůžky, předtím ten rozdíl nebyl zase tak velkej.
    - obětovat jde (pravděpodobně) jen to, co má v bestiáři červené pozadí. Současně to nesmí být označeno v inventáři, stejně jako kdybyste to třeba chtěli smazat. Po kliknutí na jeden z těch tří slotů uvidíte seznam potvor, co můžete obětovat.
    - zisk z oběti je náhodně 1-5%, a jde to dělat opakovaně. Na pokusy nemám dost obětí, uvidíme, jestli milionáři na redditu najdou nějaké maximum... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    text co jsem psal na facebook - zatim to zkoumam, jeste jsem nicemu resist nepridal protoze to jako chce divne veci... :-) zkoumejte
    ------------------------
    V Play už je ke stažení verze 1.8! Zatím není na webu plný changelog, ale jsou tu tři podstatné věci:

    - globální a lokální ranking, takže se budete moci přímo ve hře porovnat s ostatními hráči, podle všeho. Objeví se ve hře až si dostatek hráčů stáhne novou verzí, podle vývojářů asi zítra.

    - možnost zvedat level potvor až na 43. level. Což se zřejmě bude týkat naprostého minima hráčů (předpokládám těch na lvl 40, protože já tu nevidím nic), nicméně samotný nápad, že se nebude zvyšovat max level hráče, ale jednotlivých potvor, by si zasloužil ukradnout od Nianticu... :-)

    - možnost zvyšovat resist konkrétních potvor tím, že jim "obětujete" nepotřebné potvory patřičného náhodně (?) vybraného elementu. Jako... je to dobrý nápad, ale už teď jsou boje v DraGo koncipovány tak, že vám stačí hýčkat si jen vybranou šestici. Všechno ostatní je max jako stafáž do arén. A tohle tu situaci, která není příliš motivující v ohledu chytání nových potvor, IMHO jen víc zakonzervuje. Tlačítko pro zvýšení resistu najdete na kartě potvory úplně dole, a rychle tak zjistíte, že jsou tu nějaká omezení, tj. nenacpete tam nějaké slabé potvory, co jinak běžně vyhazujete.
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    EVILMIND: jenže já mam AR hry především proto, aby mě motivovaly chodit :) nakonec jsem koupila radši tři normální kokony s tou pidislevou, než jeden strong cocoon, kterej se "vyplatil" asi o 5 coinů a zároveň se v něm dalo nosit jen jedno vejce... takhle mě při motivovaným chození blaží pocit, že tím líhnu 4 vejce naráz :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    DRAKY: podle me se kokony vubec nevyplati (ani ted kdyz je akce na lepsi potvory z nich). Vyplati se sporit coiny a kupovat artefakty kdyz jsou v akci, protoze pak muzu delat tohle, a ani nemusim chodit... ;-)

    DRAKY
    DRAKY --- ---
    vyplatěj se ty akční kokony, co myslíte?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Akce pro tento týden:
    - každé kouzlo lacinější o nejdražší runu v něm. To paradoxně může být trošku problém pro lidi, co kouzlí vždycky v šesti, bo můžou jen v pěti...
    - divoké potvory vždy dávají červenou nebo fialovou runu. Super.
    - 20 procent sleva na artefakt Decoy for Monsters, tj. ten, co způsobí opakování každého útoku divoké potvory (a už jednou ve slevě byl)
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    EVILMIND: aha diky, tak na to kašlu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    imho k nicemu, vyzaduje to tak 5 hodin cisteho casu jen chytani, a odmena je 30x pvp - resp. byla na zacatku, postupne se s ubihajicim casem ta odmena snizuje
    osobne se ani nepokousim, protoze proste nemam cas/chut intenzivne x hodin chytat
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    Jaký je to ten event za chycení 300 potvor?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jen potvrdim, ze "dvojita odmena z questu" se tyka i golden huntu, takze dostanete DVE zlate vejce tenhle tyden.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam