u me treba zmena jidelnicku moc velkej efekt nema, pac muj organismus je natolik adaptabilni ze se popere s jakymkoli typem stravy, aby z ni ve finale moh udelat ridky hovno... tj. ze kdyz objevim jakoukoli potravinu ktera dovede aspon trochu stavet, funguje to pouze chvili (v horizontu par dni az par tydnu) a pak sem zas tam kde sem byl.
uz po prvni koloskopii mi doktor rek, ze mam proste velmi aktivni traveni a ze pokud sem byl zvyklej s tim doted zit, tak at s tim ziju i nadal... ze pokud si chci vodrovnat jatra, muzem zkouset vselijaky prasky co zabere, ale ze pozitivni vysledek tohodle testu pokus/omyl by byl vicemene zazrakem... napsal mi tenkrat akorat teda calcium, coz neni nic zlyho a taky sem to poctive bral, avsak znatelnej vysledek tam samozrejme taky nebyl.
a zkousel sem uz vsecko mozny a vyvarovavat se ruznejch veci, od lepku, lustenin (i maso sem zkousel nejist, ale to by mi asi stejnak dlouho nevydrzelo :)), mouky, nesolit, nekorenit, nemastit, nesmazit (jidlo) a vsecko zas byl opet pouze zocelovaci proces na muj metabolismus na vyse zminenej vysledek :)