• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WITCHIEPOROD - obecna diskuze
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CAMELLA: Za obepsani ale nic nedas.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MIKEYLA: Jo, asi jo, jak říkám, rakac zatím preferuju:).
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MYJKA: To teda, Mno nic:). Sem asi trosku propasla, tak to holt kdyžtak zvládnu “sama” :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SUFFOCATE: u nas se o tom mluvilo. Detaily vim pomerne dobre. Ale taky to nebylo nic prijemneho. Ja se narodila kristellerovou expresi, vyvolackou, druhe decko po me bohuzel pravdepodobne vinou doktoru ve vinohradske nemocnici porod neprezilo, ale to samozrejme nikdo nevi, protoze tenkrat mame neco rekli, to dite ani nevidela. Jedna babicka vim, ze si dobrovolne vybrala termin a nechala vyvolat. Bavime se o tom dost. Ale dneska to dikybohu probiha uplne jinak. Driv se s nikym opravdu nikdo nebavil podle teda rodinnych zkusenosti.
    A nase rodina je docela hodne z doktorskyho prostredi a mame hodne deti, teta dokonce porodnik gynekolog.

    Ale uprimne matku bych u porodu teda fakt nechtela mit ani babicku, nejlepsi byla moje soukroma asistentka potreti :D. A muz u prvnich dvou, no prezil to, ale potreti kdyz tam nesel muj druhej, tak mi to fakt nevadilo.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    CAMELLA: jinak ja jezdila hodinu a pul z Prahy kazdy tyden posl.tyden dvakrat a dalo se to:)), je tam obrovsky klidek, nikde zadne mega fronty..., casove mi to vychazelo + - stejne, jako bezne 3 hod. cekani u Apolinare...
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    POZITRON: Ty jo, to je zajimavy. A od kdy mas rodice? Nebo teda promin, nikoho takovyho neznam, tak nevim, jak se zeptat... Snad to nezni blbe :-/
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CAMELLA: Kdyz budes mit svou pa, na poradnu do rakovnika ti staci jit jednou a pak az rodit. Btw. :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CAMELLA: Rak jsem mela mimo spicku 50min, ve spicce 1:10. Stalo to za to.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    CAMELLA: Kdyz dobrou, tak s jeste mokrym tt. Ja psala pa, kterou bych chtela mit, tp zacatkem zari, a ona prijima nove pacientky az od poloviny zari. To ty zeny jeste jen maji ovulaci a netusi, ze jsou tehotne. Nejspis to ma kvuli dovolene v lete, ale proste driv, nez zeny s tp v druhe polovine zari uz nebere.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: existuje, googli pořádně, mají svůj web a tam to je napsané, 6 mobilu ale teď nevím.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AOTEAROA: Aha, dobra info! Btw, moje googlefu nějak selhává, existuje někde nějaký seznam, jaké pa mají s rakacem smlouvu?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    CAMELLA: Pokud máš PA z těch co mají smlouvu s Rako jako externí PA, můžeš chodit na poradny přímo k ní, pokud vím tak mají většina ordinaci v Praze u Muzea, chodila jsem tam za Katkou Rochovou. V porodnici jsem měla jsem vstupní poradnu a pak až porod.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MIKEYLA: Jo, je to favorit, jen proste furt přemýšlím, zda budu schopná a ochotná jezdit takovou štreku na poradnu, Kladno ma taky slušný reference a mam ho přímou linkou 15 min. Autem by to problém nebyl, ale tím MHD je to fakt mazec :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    to mate dobry, ze se mate koho zeptat, ja jsem z kojeneckyho ustavu a nevim ani to, jestli jsem sla prirozene nebo treba cisarem :)
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    CAMELLA: ja bych sla do toho Rakovnika:))), mam s nim dobrou zkusenost a jinak tedy moc gratuluju:)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ALI_EN: Máma prý už spoustu podrobností nepamatuje, rikala mi, ze by ji ani nenapadlo se snažit si to udržet v paměti, ze nebylo k čemu. Další porody už nebyly. Ale sdílná je, nemyslím si, ze by měla nějaké trauma
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    CAMELLA: mamka o tom taky tak nejak mluvi. ne jako o zazitku, na kterej by rada vzpominala, ale nejak ji startuje to, ze ja to resim. asi to bejvalo tabu, ale rada ho rozsekla.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    HYSTERIA: Oukej, asi na tom začnu pracovat :)).
    HYSTERIA
    HYSTERIA --- ---
    CAMELLA: já si jí domluvila ve 14tt :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    KOTENCE: Jj, asi proto je zatím v kurzu ten rakovnik, ale teda je to už docela daleko, MHD 1,5h cesty s asi 3 prestupy, autem 40 min...tak to zvazuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam