PETPET: sorry za OT, ale to si takhle pamatuješ?? :D nebo to máš někde napsané? já si chtěla psát vše možné aspoň do kalendáře, ale nezvládla jsem to. návštěvy gyndy bych dohledala, ale tam je těch zápisů tolik...
MYJKA: jak známo jsem měla Katku. sehnala jsem ji někdy v pátém měsíci a ona pak odjížděla na měsíc na dovolenou, ale řekla že mě do péče vezme i když má ten měsíc další asi tři rodičky, že snad nebudeme rodit všechny najednou (rodily...). chodila jsem k ní tedy cca od 38tt - nejdřív jsem zašla na vstupní poradnu do Rakovníka a tam oznámila, že budu chodit ke Katce a přijdu tedy až k porodu.
Katku jsem měla každý cca týden, kolem vypočítaného TP jsme se vídaly každé asi 4 dny. každá návštěva byl pokec - jak se cítím, dotazy, prohmatání břicha (to bylo strašně moc fajn oproti návštěvám na gyndě, kde se mého břicha dotýkala akorát sonda ultrazvuku), monitor, tlak, moč.
k tomu jsem chodila ke gynekologovi, kterého bych si dnes už nevybrala, ale tehdy jsem tam shodou náhod nastoupila zrovna čerstvě těhotná. ten si mě zval každé 3 týdny po celou dobu těhotenství (předával mě myslím v tom 38tt do porodnice) což z dnešního pohledu beru hlavně jako snahu kasírovat za návštěvy, protože to byla klasická "poradna" kdy se se mnou nikdo nebavil, jen mě zvážili a změřili tlak a otestovali moč a většinou mi udělali UTZ (ale o ten jsem stála, páč me to ujišťovalo o tom že jsem fakt těhotná, dítě roste a fakt tam je :D