Nemate nahodou nekdo cerstvou zkusenost s Milosema v Brne?
Dozvedela jsem se od gynekologa, ze u Milosu je nyni mozne odejit 2. den po porodu, pry je to oficialni a "maji to tam primo vylepene" (ma to z 2. ruky, takze je to takove jedna pani povidala). Jinak o moznosti ambuporodu vim.
Toto mi zni, jakoze je to bez problemu, bez presvedcovani a tak, akorat ve vysledku to podle me bude to same, co ambuporod - kdyz bude nejaka, byt drobna zaminka k tomu rodicku nepustit, tak v obou pripadech to stejne skonci reversem. Zajimalo by me, jak to teda v realu probiha, a zda tento odchod na 2. den zahrnuje i odber z paty a zda se na to da spolehnout, tak se asi spis ptam timto smerem.
Predpokladam, ze o tom nikdo vedet nebude, taky ne kazda se hrne hned dom, ale tak co kdyby...
A rovnou bych se rada zeptala, zda nemate tip na osvedcenou soukromou PA v Brne, ktera doprovodi k porodu, v pripade ambuporodu me odtam vyseka (kdyby byly problemy) a nasledne bude schopna provest odber z paty v domacim prostredi. Laktacni poradenstvi beru jako samozrejmost (jak jsem zjistila PA a LP v jednom neni problem, ale s tim odberem je to uz slozitejsi).
A jeste kdyby umela pomoct s uvazanim satku:D Novose v zime nechci odnaset jinak a na kurzy s panenkou nechci a cvicit doma podle YT uz vubec ne. Zni to jako scifi, ale o jedne takove jsem vedela, bohuzel toho casu uz nezije v Brne.
Samozrejme teda nepredpokladam, ze to vsecko zvladne jedna osoba, takze kdyby nekdo mel tip na PA a lektorku noseni, co by byla ochotna dojit i do porodnice, tak budu velice vdecna (akorat smula je, ze mi to vychazi na silvestra, a trefit termin, to ja umim, fock:)
Penize nejsou problem, zkratka chci nekoho kdo ve smluvenou dobu prijde, a nebudu muset resit nic dalsiho. Uvitam osobni reference misto gugleni.