PISISKVOR: u Apolinare jsem taky mela nadstandard pro dve. Ty druhy holcine neslo kojit, takze jeji mimi probrecelo cely noci. Ona furt poctive prebalovala a vazila po kojeni, protoze ji to proste rekli, takze kdyz ho trochu ukolibala na koze, tak ho hned zas probudila. Taky kojila co tri hodiny, takze kdyz zrovna konecne malej usnul tak smula, budilo se na dalsi kojici pokus, protoze ji to proste rekli a ona to hrozne chtela delat spravne, no chudera cim si tam prosla. Mam pocit, ze to byly jediny dve rady ohledne kojeni, co dostala.
Ja jsem si v sestinedeli hledala laktcni poradkyni na internetu, a kdyz jsem si jednu vybrala a lustrovala si ji a videla, ze je to laktacni z Apolinare, tak jsem myslela ze me vomejou. Nevim, co ty zensky tam maj spolecnyho s laktacni poradkyni.
Uz jsem to tu urcite psala, bylo vtipny, ze ta holcina z naseho nadstandardu dostavala uplne protichudny rady podle toho, kdo byl na smene. Doslova presne pacny rady. Jedna ji rekla - delejte to takhle, druha - hlavne nedelejte tohle. Schvalne jsme to zkousely s ruznejma dotazama a nestacily se divit. Osobne mi to prislo dost vtipny, ale asi jen tim, ze jsem na jejich radach nebyla zavisla jako kolegyne prvorodicka. Jinak je to totiz fakt k placi. To oddeleni sestinedeli jsem tam moc neresila, ony me nechavaly na pokoji, dokonce nerekly nikdy ani slovo, ze mala vzdycky spala se mnou v posteli, nebudily me rano v pet kvuli tem jejich dementnim kontrolam, neresily, ze dceru nevazim pred a po kojeni a tak, celkove jsem tenhle jejich pristup tise dost ocenovala.