TIGER: Jo, ja asi vim jak jsi to myslel.
Uz jen to, ze prestoze jsem to u toho vytahu vypnul, tak na jiny problem jsem do te chvile nenarazil, neco znamena (aspon doufam :)).
Ja to vlastne "hraju" jen tak, ze si trosku zalitam - nejlip nad terenem nejakyho mesice, a potom se prochazim po povrchu nekde u nejakeho outpostu a kocham atmosferou a hudbou.
A nedavno mi doslo, jak je to vlastne temer totez co jsem delal pred X lety, kdy jsem sedel v kokpitu, pochopitelne ve svem "hangaru" protoze tehdy nic nez hangar nebylo, a kochal se predstavou jaky to bude "az jednou".
Samozrejme dneska se toho v te hre da delat docela dost, i pres vsechny bugy (nekdy vic, nekdy min), ale kdyz jsem si uvedomil, ze PRO ME se defakto zmenilo jen to, ze mam vetsi "hangar" ve kterem sedet (povrch nejakeho mesice), tak me to mozna trochu pobavilo nebo mozna spis nerozesmutnillo, ted presne nevim :-D
UNREALONE: Tve problemy bych chtel mit. Ne, opravdu :)
Ja mam totiz ty mraky vypnuty, protoze to nestiha grafika, a vlastne je to jediny co ted hraju, kde ta grafika neco nestiha, takze se mi nechce jeste kupovat novou (pri tech cenach, a taky me lakaji ty intelacky - coz by v tuhle chvili byla pitomost, ale treba kdyz pockam dost dlouho tak to mezitim daji do kupy a bude mozna nejaka Intel grafika co dava smysl).
Nicmene, nepamatuju si, ze by byly ty mraky nejak "zrnity" - mozna trochu prilis "cuckovity" (to je zase muj odborny termin :-D), ale zrnity bych nerekl.