VACA: Jo, chapu, ze pokud si nekdo treba poridil lod jako Carack z casti hlavne kvuli respawnu, tak se ted muze citit mirne podveden, ze nekdo jiny ted ma respawn levneji kdyz si poridi Nursu.
Ale to bychom se tu rozbreceli asi vsichni, protoze snad neni vic co by v prubehu casu nepodlehlo podobnym zmenam ci prime nerfum.
"Ted mam pocit ze kazdej si da do kdejaky lode nursu za par set tisic uec a stane se z toho vic casual hra kde smrt nehraje moc roli. Coz me trochu asi mrzi, bavil me ten element ze kdyz chcipnu, budu zase na nejaky space station, nebo v pripade carracku velky lodi ktera je spis handicap nez vyhoda…
Nastackovat si armory a zbrane do lodi neni problem…"Ja si to vubec nemyslim. Ano, naplnit si lod armorem, zbranema, undersuitama, a jit nekam griefovat, to neni problem.
Potrebujes "jen":
- hodne penez na vsechno to vybaveni (o ktery z vetsiny prijdes, pokud ti tu lod nekdo rozbije).
- dost casu stravenym nakupem tech veci, a jejich presunem do lodi (se to nezda, ale i kdyz je to jen klikani v inventari, pul hodina to bude jak nic)
A pokud se cokoliv podela, nekde se rozbijes, nekde narazis na silnejsiho nepritele, tak o to vsechno prijdes (nebo s persistenci to budes muset jit nekam posbirat, cimz stratis hodinu casu ani nemrknes).
A i potom porad plati, ze si tu lod musis zaparkovat CO NEJBLIZ svemu cili - a to je velmi omezujici faktor, protoze to znamena, ze ji muze kazdy snadno najit a znicit.
Ze ma tvoje respawn luzko na tve lodi dosah 50 km, to je ti v PVP k prdu, protoze stejne budes chtit parkovat max ~1-2 km od cile, aby ti netrvalo hodinu nez z te lodi zase pesky dobehnes k cili.
Abys mohl zaparkovat dal, musi ti jiny hrac delat taxi s nejakym vehiklem - vehiklem ktery lze snadnio videt, znadno znicit, nebo snadno vysledovat kam jede a znicit opet lod.
Nemluve o tom, ze v zavislosti na terenu, urazit X km jakymkoliv pozemnim vehiklem je obvykle strasne peklo samo o sobe - obvykle nemas dalnici po ktere bys mohl jet, ale divoky tankodrom, v pripade mesicu prospikovany kratery, balvany, prurvami, neprekonatelnymi kopci, atp.
Ja tve obavy nesdilim, ale cas ukaze.