• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MASTER_AStar Citizen
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    Ted uz jen chybi sehnat ball turetu s gatlingama z hornet heartseeker a rezba muze pokracovat:) jen gunny na polaris me vysly na 2mega:)
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    BAT: hele to by nemelo vadit, ze to je jinde. Mne ale zmizelo vse, co jsem mel v lodi a vyndal. At koupeny, ukradeny, namnozeny, nebo vylooteny z CU/OLP.

No uz mam vetsinu zpatky :))
    BAT
    BAT --- ---
    Mimochodem, proc mam v inventari 3x nejakou podivnou hnedo-cervenou uniformu/kalhoto-oblek, 3x boty, 3x rukavice, a asi 5 neidentifikovatelnych predmetu z nichz jeden je evidentne nejaky hangar flair a ostatni vypadaji jako cerna hlinena placata desticka.
    A vsechno, vc. tech uniforem a snad i bot, ma popisky "<= Placeholder >".
    Mate to taky?
    To nejak souvisi s Invicto? ze mi dali nejakou uniformu na cosplay nebo co, ale uz jim nestalo za to najmout nejakeho brigadnika, aby tem vecem napsal popisky?
    BAT
    BAT --- ---
    VACA: OK, ale to nic nemeni na tom, ze absence goodies je spatne, ja chci darecky! :)
    BAT
    BAT --- ---
    MONKEYFIGHTER: ja si ty svoje komponenty poctive koupil :(

Jen me ted napadlo, jestli ten navod nezapomnel uvest, ze ty ocesany komponenty me clovek ulozit ve sve DOMOVSKE stanici - tzn. Lorvile, New Babbage, Area18...
    Ja to odstrojil a nechal na nejake orbitalni stanici, bud Everus Harbor nebo Bajini Point.
    Mozna by to jinak nezmizelo?
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    CZTIBA: me to uz klaplo podruhy:) problem sem jeste nepotkal
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    TOMICK: takze to uz funguje? Ja mam krty, ale dycky to bylo naky zasekly a neoteviraly se
    VACA
    VACA --- ---
    BAT: Best in show jsou ale skiny ktery voli komunita a davaji se na iae expo, nikdy se nedavaly na invictuse.
    Pokud je mi znamo, nikdy se nedavalo zadny promo na invictus, a snad ani na alien week, ani na jiny akce v prubehu roku.
    V ramci iae dostanes bis skin za predpokladu ze tu lod pro kterou je urcenej vlastnis.
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    Jinak dneska sem sam dal ex hangar a dostal Corsaira:)))
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TOMICK: taky tak, oni componenty a zbrane co si nekde ocesal z npc / hracskejch lodi se berou jako duped v podstate, jediny co ti zustane jsou componenty a zbrane nalootovany z CZ a tak
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    Taky bych cekal "neco" a ne jen prepalenou idris pro vyvolene :)

Ja se tam poletim podivat asi dnes.
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    TOMICK: vsechno mam a vsechno slape super. Jenom komponemty a zbrane na lodich jsou fuč.
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: mimochodem, kdyby nejaky barbar neznal, tak tady je video s tim skinem pro Cutlass Black.
    Takova krasa, co? :)
    Drake Cutlass best in Show Paint Showcase - BIS 2950 | Star Citizen
    https://www.youtube.com/watch?v=1MctMt3l4ww
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: A to jsem mel i docela chut si koupit na eshopu nejakou dalsi lod, ale za plnmou cenu? to muzu kdykoliv, tak at si to nabouchaj do trenek :(
    BAT
    BAT --- ---
    Dneska jsem se byl podivat na Invictus.

Celkem to slo, i kdyz asi pomohlo, ze jsem mel mnohem horsi ocekavani.
    Lidi tam pobiha dost, takze se to obcas trosku cukne, ale spis se to projevuje jen tim, ze obcas vidite nekoho pobihajiciho mirne lagovat.
    Nenarazil jsem na zadny problem s vytahy atp., jen u nekterych vystavenych lodi neni radno lezt do pilotni sedacky, protoze pak neni zpusob jak vylezt (ani self destruct nefunguje), a jedine reseni je logout do menu a pak zpet do hry a probudite se na stanici.

Zklamalo me, ze s tou akci nejsou spojene zadne slevy, nebo nejake darecky, proste nic - aspon jsem nic neobjevil.
    Ani slevy ve hre jsem zadne nenasel - rikal jsem si, ze treba u tech vystavenych lodi, nebo komponent, ze na te vystave budou za nejake lepsi ceny, ale hovnajs.
    Porovnal jsem si ceny u par veci, a vsechno bylo stejne drahe jako kdyz to koupite kdekoliv jinde.
    Ani zadne kosmeticke malickosti, jako treba z drivejska jsem si z nejake akce odnesl aspon "Best In Show" paint job na svoji Cutlass Black (bila se zlatym lemovanim - docela dobre maskovani na Microtech :))

Jsem snad rozmazleny, ze jsem u promo akce cekal aspon nejake male promo darecky? :)
    BAT
    BAT --- ---
    CZTIBA: jj, taky si myslim, ze to dost lidi odradi, a CIG by mohli delat vic aby aspon ty performance problemy minimalizovali.
    (kdyz uz nic jineho, aspon snizit pocet hracu per server - ne moc, jen tolik aby se to priblizilo stavu kdy ten napor takovy neni, at to neni zas prevraceny naruby a tem novym lidem tim "nelzou")
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    BAT: no mně přijde, že tohle mají v hájí - ten nápor po patchi lidí, kteří mají zájem, to nezvládne a část odradí a cca 1-2týdny po patchi je to víceméně OK (přijdou nějaké hotfixy). No uvidíme, včera jsem hrál a jako... šlo to dobře (FPS), ale blbnuly mi věci - hangár, podvozek se nevysouval a takový radosti
    BAT
    BAT --- ---
    OMNISLASH: Jasne, a taky v to doufam, tonouci se stebla chape.
    Muze to byt i pripadnym navysenim poctu hracu na server/instanci (nevim zda k tomu doslo).
    Muze to byt i influx hracu kvuli nadchazenjicimu Invicto.
    Takze vymluvy se najdou, ale...
    V testovacim at je to jak chce, ale LIVE ma byt nadimenzovany tak aby to zvladalo - statisticka data a prostredky na zajisteni lepsiho chodu maji.
    Nicmene, fajn, jestli to zas nejak opadne a za tyden to bude chodit aspon tak jako v predeslem patchi, tak to bude OK.
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    BAT: mne zmizelo vsechno az na t, ci jsem lootnul na OLP platformach. Vse ostatni mi zkizelo, takze voodoo moc nezafungovalo:) ale co uz no, za pokus to stalo:)
    TOMICK
    TOMICK --- ---
    OMNISLASH: muze. Ja vetsinou menim region a to mi funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam