KULA: ja sem rychle poguglil tady tu stranku,
https://www.cyclingnews.com/features/best-electric-bike-conversion-kits-give-your-current-bike-a-power-boost/ kde sou listovany naky ty kity a naky hodnotici blitky k nim.
ja osobne sem strasne levnej a tak sem se po hledani uz postavenejch ekol nasral a objednal sem sem si 750w 48V BBS02B bafang kit z ciny. ten kit v ty dobe (oct 23, 2021 stal 473.92usd a k tomu byl odkaz na nakou hailong 48V30Ah baterku za 450cad. ja sem to sam podle navodu nainstaloval a motor jezdi, sterace stiraji... jezdi to pekne i do kopcu jen na packu a imho na jezdeni po meste okej. baterka byla samozrejme naka mrdka, takze zas tak dlouho nevydrzi... ale bylo to nejlevnejsi reseni k ekolu. najezdil sem skoro 2000km, motor sem jednou rozebral, koupil mazaci kejdu na nejvic namahany motory, ocistil a vyndal ozubeny kola a promazal je. mozna teda sem tu baterku zkurvil, jak sem jezdil v -20ti a min hned pres prvni zimu, i kdyz byla obalena vrstvama relaxacni folie.. ale to jsou jen rozporuplne domenky.
zalezi taky kolik v tom chces utopit. nemusis bejt cheapak jako ja a koupis treba neco lepsiho vis co..