• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PSYSBEEElektrokola
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    ADAM: funguje, akorat pocet servisnich mist, kde to pozarucne opravi je zatim podstatne mensi nez treba u srovnatelnyho Bafangu..

    TWISTRABBIT: Osobne bych si - nez si tuhle parádu koupim - zjistil, kde a kdo mi bude delat pozáruční servis. Pokud je prodejce toho kola v místě bydliště a zároveň má na to vybavenej servis, tak cajk. Pokud je ale z druhý strany republiky a v místě bydliště nebo v blízkým okolí není nikdo, kdo by ty opravy dělal, tak bych koupi danýho kolo a ještě jednou důkladně převážil..

    Ono je sice krásný koupit ebika za super cenu z Ostravy (příklad), ale řešit záruční opravy s Ostravou a pozáruční bůhví s kým, už tak super imho neni..
    A to si dneska bohužel spousta lidí pořád neuvědomuje - že to není klasický kolo, co vyservisuje každej cykloPepa z garáže, ale že tam už je poměrně složitější e-motor zAzie, kterej servisovat doma na ponku nemusi bejt uplne prdel, o náhradních dílech nemluvě.
    ADAM
    ADAM --- ---
    TWISTRABBIT: No, je to dost levný kolo, nelze čekat zázraky. Ale pro otce na sotolinu asi ok.
    Ale o motoru Panasonic slyším teda prvně...
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    Horské celoodpružené elektrokolo Crussis e-Full 10.9-M - model 2024 - 19" (170-185 cm) - inSPORTline
    https://www.insportline.cz/68558/horske-celoodpruzene-elektrokolo-crussis-e-full-10-9-m-model-2024/19-170-185-cm?gad_source=1

    Ahoj, chci se optat, táta si chce koupit tohle kolo, je tam nějaký důvod proč to nedělat? Jde mu hlavne o velikost baterky a nízký ram. Dikes
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    PEPAZZ:
    PEPAZZ: umi se to zahrat docela dost. jednomu nasemu nejmenovanemu spolecnemu znamemu (ca100kg:-) se dokonce v podstate roztavil ten privodni kabel (zatavil ten 9-pin tak, ze uz to neslo rozpojit). nepouziva pedelec a kotli to do kopce (250w MXUS motor) packou. To si myslim, ze je dulezity detail:-) ma treti motor za poslednich cca 14 let:-) Mam ten samej motor asi 5 let a zatim v poho. (baterku mam uz druhou)
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    KIA: na výstave ForBikes v Letnaněch bývá možnost si každej rok pár kol půjčit. Bohužel jen na projetí se po hale, na delší výlet ne..
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PEPAZZ: tak ja sem pátral co a jak kvůli legislativě, která je tady v rámci custom staveb extrémně komplikovaná, tak to výroci v čechách řeší tak že motorku postaví v čr, odezou do polska, tam registrujou a pak rovnou převozní značky a v čr na to že se jim to nelíbí protože eu :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    GANBOY: slušnej plán :))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    PEPAZZ: ja to vidim cesta- kupuju rám na motorku s winkem a papírama.
    Postavím, registruju v polsku nebo německu a přepisuju v čr…
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    GANBOY: ja šel ted cestou 12kw full moto, jen kdyby to nemuselo mít tu homologaci, tak by člověk ušetřil fakt hoodne peněz
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    DEVIL: jj znám, ale to co dělá moc nemusím, jako ja nejsem fanda těhle “stelheatbomberů” ja mám radši když to vypadá retro :D
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    GANBOY: jestli neznas, tak tady cech co stavi 'motorky' https://www.youtube.com/watch?v=SLXIwMYHQ7M
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    GANBOY: jo no tak to sem se moc nedovtipil ze mas monstrum podobny GANBOY: tak jako to urcite jdi do tech lifepo4. jestli to teda das dohromady, tak bych teda aspon na jednu jizdu rad zkusil...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    protoze stavba "elektrokola na steroidech" uz je v posledni fazi, takze pozvolna resim co dal... noo a bud to dopadne takovou light stavbou a 1kw motor, nebo velkou plnohodnotnou motorkou co ma 10kw, ted se tak nejak nechavam insporovat technologiema, protoze za rok 2023 se to vcelkku hnulo.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    DEVIL: jasna... jenomze taky se bavime o stroji co ma10kw motor, motorkovej ram a vahu odhaduju nekde ke stovce...
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    GANBOY: disclaimer je, ze tomu fakt nerozumim, ale jednu z tech lifepo4 (vetsi kapacitu nez z toho odkazu na expresu) sem mel moznost presouvat u znamyho a ta teda byla tak tezka, ze sem malem porodil streva!
    parametry znej lakave, ale abys musel nejak paralelno-seriove propojit treba jak rikas treba tech 8ks tak na to kolo pridas mega naloz.
    KIA
    KIA --- ---
    MAESTRO_007: Díky moc. Tak uvidíme :) mě zas tak něco nenadchne na dlouhou dobu, tak se trochu bojím :))
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Ps Segway loni udělal svoji první ofiko velkou dvoumotorovou kolobězku a letos hodlá vtrhnout na trh elektrokol. A má dva kousky - pro vás i pro mě 😆 Xyber velký a Xafari malý kolo
    SEGWAY XYBER E-BIKE 2024: 0-20mph in 2.5s! | FIRST Look & Ride of New Lineup at CES
    https://youtu.be/OWeUt_GfGIs
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK13,274.64 35% Off | Battery Queen LiFePO4 280AH EVE 3.2V Prismatic Rechargeable batteries For Solar Energy Storage 12V 24V 48V Pack for Power Wall
    https://a.aliexpress.com/_EJyxBeH
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Hoši- kdo tu rozumí bateriovejm článkům? Protože teď zvolna řeším že bych chtěl velkej akupack, ale trochu sem zaspal dobu mám pocit… kromě klasickejch tužkovek sem objevil celou řadu placatejch velkejch panelů a pod.
    Kde se v tomhle dá prosímvás dovzdělat? Protože jestli je dneska potřeba dát dobromady 8 krabiček, do jednoho powerpacku, tak to se zase dostávám do pozice že to klidně můžu udělat in da house (rozuměj- zapojit 10článků šroubem a plechem je něco jinýho než k sobě letovat a propojovat 150baterek)
    Díky!
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    KIA: akumo Mělník

    - bavit tě to bude
    - zalíbí se ti kolo na které nebudeš mít budget .)
    ale existuje i spousta kvalitních od téhle značek za rozumný budget (Cube)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam