Tyvoe, kdo boha dal za tehle zcela legit dotaz STEMBUSovi minus??? :-( Banany jsou k dispozici u majitele zdarma dyztak..
STEMBUS:
- a chteji uz neco s ultranizkým nástupem nebo maj jeste nohy a kycle v cajku a klidně něco se štangtlí, ev. dámskou sníženou štánglí?
- nechci propagovat nasi znacku, takze nebudu uplne konkretni, ale za 50k se uz da sehnat i neco na Boschi, byt s mensi baterkou..
- anebo za 40k sezenes něco na BAFANGu (M400/M410) uz s vetsi baterkou.. BAFANG +- funguje, není ve svý kategorii nijak zásadně horší než konkurence a letos snad už konečně otevřou i servisní centrum tady v ČR (teď se všechny reklamace musí řešit s Wroclawi v Pšonsku, což bejvá na trochu delší lokte..)
Z povahy věci nemám rád low-cost značky CRUSSIS (ty co tajili před Jardou Jágrem, hrozná kolotočářina, na druhou stranu ty jejich ceny v poměru k výbavě jsou teď fakt dost nízko) a MTF (já nechci sekačku, já chci funkční kolo!)
- zkus mrknout po něčem na PANASONICu, ale nemám osobní zkušenosti s tímhle motorem - rozhodně koupit někde poblíž místa bydliště, ať máš k dispozici servis v místě a ne na druhým konci republiky..
- nebral bych VINKU - ten motor je v zasadě výkonem atp v pořádku, ale u tohohle imho nechceš za pár let řešit opravy... Ale třeba mě někdo vyvede z omylu..