Hele vim, ze se tu chodi ptat kdejakej jeliman a ja budu jen dalsi v rade, ale stejne se zeptam. Chci koupit elektro v S pro zenskou, at muzem tahat decka ven spolu (zatim jezdim sam s dcerou na shotgunu, malej bracha teprve ceka na svoji prvni jizdu v sedacce) a pripadne az potomstvo jebnem k dedovi na vikend se taky projet i trochu pro radost. Neni to zadna bajkerka, ale doufam, ze ji to s motorem bude bavit, na nejaky adrenalin je zvykla. Ja nakonec kolo oprasil taky po sto letech, kupoval jsem loni z druhe ruky toho
Canondala, jak uz jsem tady kdysi zminoval a jsem s nim spokojenej. Ale me to na traily a trochu rachoty na stare kolena furt dost tahne (problem je spis s casem nez s chuti), u ni si nejsem jistej, jestli to bude nakonec jen jezdeni po cyklostezkach, ale doufam, ze si nakonec da s nejakym trailem rict a necha se pohoupat. Ale to by k tomu musela mit taky trochu ready kolo, zejo. Tak hledam nejakej kompromis, co nebude uplne zabitej, ale taky za to nechci dat ranec, aby se na to nakonec ve sklepe prasilo. Jenomze kurec resim co ji koupit. Do vylozene weboveho bazaru se mi uprimne vubec nechce, tak se divam, co rozumneho se da dneska u nas koupit a celej web je akorat zaplavenej Crussisama. Ptam se teda na tip na nejakej mid model, co byste koupili svoji polovicce, aby si mohla jizdu trochu uzit a nebala se lehkeho terenu. Full by byl asi zabavnejsi, ale to uz se dostavame zase do docela jine cenove kategorie, tak zatim pocitam spis s HT. Chci tam mit ale aspon teleskopku, rozumnou vidli a trochu zajimavou geometrii.
Me samotnemu padl do oka akorat model od Kellysu, letosni
Tayen RS50. Nevim ale nic o tom Panasonic motoru, o Kellysu jako takovemu a nemuzu ani dohledat, jestli plati, ze se z toho da lehce vybrat baterka (info je dost rozfrcane po webech a zaroven je to nutna prerekvizita, nemam ve sklepe zasuvku. Nemate ho treba nekdo na prodejne nebo nevite?). Kellys neco resil, ze maji nejhustejsi baterku a to kolo by melo byt relativne lehke (treba ~22kg), coz je za me dost plus.
Diky za libovolny postreh / zkusenost nebo tip.