IV0: Tak dneska jsme poprvé jeli Plzeň-Praha. Dojeli jsme v pohodě, na závěr už jsme trochu hýřili s baterkou, na konci to mělo dvě procenta. Dali by se to asi dojet s deseti, ale nebyl by nejmenší problém to vyplácat na 60-70km. Jeli jsme stylem, že se do zapínalo vyloženě jen do kopců (plus mínus když jsem já dával malou placku na silničce). Mírné kopce i rovinu to jede báječně bez baterky. Paní mi to popisovala jako že se jí jede dobře, že to kolo má takovou setrvačnost. Vzpomněl jsem si na svoje mládí a časovky s diskovým kolem. Jí to nakonec spočetlo průměrný výkon (šlapání) 110W a mě 187W. Ten její wattmetr je takový všelijaký, ale na mém kole mám pořádný. Váhu máme podobnou (díky rozdílu 9kg v kolech). Takže to více méně odpovídá (4h, 108km, 26,2km/h, 900m převýšení). 50Wh navíc v baterce by bylo fajn. Po cestě jsou tři brutální kopce, 15%, 16% a 24%. Ve všech se to musí zapnout na automat, na to ECO by to nevyjela. Když je v baterce míň než 5%, tak se to přepne na ECO a už se to nedá přepínat, což je debilní, protože člověk by si vypnul dopomoc, ale ono to nejde (jenom to vypnout úplně, ale pak nejde radar vzadu).