• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    nedokaze tu nekdo znaly popsat v cem by mela byt zajimava/vy wrapped LUNA? a predikovat rust jeji ceny? nevim jestli ji drzet
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    BIMBAS: Že to vznikne
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Co to znamena? Znam jen mint kondici karticek 😂
    RUDY_CZ
    RUDY_CZ --- ---
    Hromada NFT projektů dneska mintuje...
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    CHOZZE89: Tak nic, ze jsem si stezoval

    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    WTF

    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Sledujete někdo tenhle mladej token? Ještě nejsou zalistovaný, tak to vypadá na dobrou příležitost nakoupit v začátku. Mají Locked Liquidity, v plánu decentralizovaný ekosystémy. Chytrý kontrakty s pálením tokenu a zvyšování liqiudity by mohlo zajistit slušnej nárust. Chytit Shibu v téhle fázi, tak jsem teď vyzívanej.
    CYBERINU
    https://www.thecyberinu.com/
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jen vtip nezkuseneho: asi kvuli ty solane zacnu brzo vstavat denne :-)
    GORG
    GORG --- ---
    jo syrup tomu rikaj koukam


    BIMBAS: to je binance chain ... je popularni v tom, ze ty poplatky za transakci jsou minimalni. neco jako eter jinak funkcnosti. nejaky fork eteru. PancakeSwap apod. umi vytvorit v metamask penezence i zaznam pro ten binance chain, ktery si tam jinak jde vytvorit v konfiguraci rucne. jsou na to navody :)
    ja jsem se odvazil neco takoveho konfigurovat asi az po pul roce :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GORG: hele to je taky pro me spanelska vesnice. Co je metatask BSC sit ? :D
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: ja tam zadny osobni udaje nedaval.. pripojil jsem pres metamask BSC sit a v Pools tam je prvni polozka Autocake... muzes myslim kdykoliv vyndat.. snad do 24 hodin bez ztrat.

    myslim ze v tomhle pripade se clovek vyvaruje riziku impermanent loss jako u providovani liquidity. v tehle vecech trochu plavu, ale tohle je imho neco jako stakovani.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GORG: ja jsem na Pancake Swap kdysi koukal, ale uprime se mi nechce mit registraci vsude. Uplne nechci rozhazovat osobni udaje. Nicmene to o cem mluvis je ten Syrup pool a autocake za 91,77% ? Jak to tam funguje ?
    GORG
    GORG --- ---
    BIMBAS: já jsem dal CAKE na pancake swap s 90% APY.. autostake
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    sem se nemohl rozhodnout tak jsem to nechal zase vsechno stejkovat. Sesly se tam i nejake eura tak jsem koukal ze Cake nabízí asi 31,25%p.a. u 30 denního stejku (Binance) tak jsem ho tam lupnul. Víš jak, lepší než Moneta za 0,5% :D :D
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    PALEONTOLOG: jj k veceru se to zase zveda.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CHEWBACCA: když vezmeš časový posuny, tak logicky vychází, že asie a střední východ ceny zpravidla zvedají a evropa prodává.. ještě možná amíci zvedají ceny k našim večerním hodinám
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    CHEWBACCA: hele nevim jak to vidi ostatni ale vsichni jsme zacatecnici. Vsichni spolehaji na signaly z trhu, ktere mohou vest k vývoji určitým směrem a na ten spekulují. Mít přečtené o čem konkretni coin je, kouknout na prognozy a věřit mu. Ja konkretne verim spis top10 max top20. Sledovanim trendů a různých podcastů si utvoříš svůj názor. Odebírám sice nějaké trading signály od známého, který si za to nechává platit ale je to stejne 50:50. Díky tomu jsem neco málo vydelal ale stejne mi v portfoliu visí coiny na 1/3 hodnoty
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MORPHLER: ten daytrading me taky napadl.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    CHEWBACCA: Taky nevim, ale mimo cinske poauzy bych uvazoval taky o vlivu troho, ze tam proste je hodne daytraderu (nekde, v nejakem casovem pasmu treba vice) a ti casto prevadeji na noc (respektive jejich spanek bez ohledu na denni cas) do ruznych stableUSD tokenu.. no a rano to rvou do toho co si mysli ze jim za den nejake to procento udela. tedy uvaha je ze se "rano" (ale kde rano, ze) prelevaji prachy do altu a tim tlaci cenu trochu nahoru.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    CHEWBACCA: Nevím, ale tipuji čínskou pauzu na oběd
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam