• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    LUDO
    LUDO --- ---
    YBUKO: ty si to shortoval, svieti ti tam "Prodat ETH"

    Slovník: Short pozice | Akcie.cz
    https://www.akcie.cz/slovnik/short-pozice
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    CHOZZE89: kolem toho 7.10. jsem si zrovna nainstaloval Etoro, učil se s ním základy a zvládl jenom vložit pár vkladů do akcií a krypta. Takže jsem prostě všechno jenom stejným základním způsobem nakoupil. Dávám ještě celý screen komplet a k tomu ještě jak vypadá aktuální nákupní tabulka - tam žádné extra možnosti nejsou... Jinak si s tím už od té doby hraju pořád, obchodů jsem udělal nepočítaně, a tohle se mi nikde jinde nestalo. Jen ten éter jsem tam nechal jediný pasivně do dneška ležet, protože byl pořád v mínusu. Až dneska už jsem na něj koukl pořádně, protože ethereum pořád roste, a ten minus nemizel, což už mi přišlo poněkud podezřelé :)) Obchod jsem už uzavřel, ale ten důvod by mne pořád zajímal. Moje chyba by se mi líbila víc, bug mne teda spíš děsí. Příště by už totiž nemuselo jít o ztracených 27$, ale třeba 270$ :P

    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    YBUKO: To je tak, kdyz se "tradicnejsi" firma na akcie pusti do neceho cemu nerozumi a ani to poradne neotestujou. Neni mozny, ze si to treba shortoval nebo tak neco?
    Ale vypada to jako bug - si presne 27.93% v zisku. Spatne navic zobrazuji o kolik si v plusu, propisuji tam ty procenta. Amaterismus dost.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SCHWA: ne, prostě celkové zhodnocení (tady znehodnocení) vkladu, jako u všech jiných položek co mám v portfoliu. Dokonce mám pocit, že těch 27 dolarů by mohlo sedět - jen bych s nimi měl být v plusu a ne mínusu :)) Mne to přijde jako bug, ale že by Etoro mělo zas takovéhle bugy... Asi se toho rychle zbavím, ale vysvětlení by mne zajímalo.
    SCHWA
    SCHWA --- ---
    YBUKO: Neni to ziskovost za nejaky omezeny casovy usek? Treba za posledni hodinu / den atd?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Nerozumí někdo tomuhle? Koupil jsem 7.října přes Etoro éter - když byl na 3552. Teď je na 4544 a já jsem místo zhodnocení v mínusu 27$. Wtf? Vidím to poprvé a jiná měna mi to nedělá. Uniká mi něco?

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    kvůli airdropu SolMEOW coinu ( https://mobile.twitter.com/SolCatCoin ) jsem se přinutil k registraci na https://ftx.com/, na což teda celkem čumím, jak je to udělaný.
    pushnulo mě to až k https://www.dexlab.space/
    zajímavej projekt, každá směna jako separátní tx. jen to generuje mnohem víc různejch nevyužitelnejch odřezků při každý směně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CHOZZE89: precizní defaraudant si buduje konexe i 20 let, nenalítnout je skoro jako zázrak. ale tyhlety rychlokvašky. pff
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    CHOZZE89: když hrají Hru na oliheň, tak holt musí počítat s tím, že to pro víc jak 99% z nich bude fatální...

    Jinak tip na rychlé zhodnocení: poslední dny zajímavě litá nahoru a dolů Mana a Bat a dá se na tom cyklu pěkně přikrmit.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    YBUKO: Precizni scam. Ale rikali si o to, narves kdovi kolik do smart contractu u ktereho nemas zdroj, nemas audit, nic. Sorry jako.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TANTRAMAN: Ja mam taky asi 150M od ty doby co to zalistovali na Binance. A vicemene jsem udelal to samy.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Takový to, jak vyskočíš do stropu, že to konečně vyšlo a ona je to chyba :D :D :D

    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SQUID Investors Cannot Sell Their Tokens After a 110,000% Spike, Raising Too Many Red Flags to Ignore
    https://cryptopotato.com/squid-investors-cannot-sell-their-tokens-after-a-110000-spike-raising-too-many-red-flags-to-ignore/
    "After rising over 110,000% in less than a week, reports of “investors” who have been unable to sell their tokens after astronomical gains are starting to pop up all over the internet."
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Tohle celé mi připadá jako střelba brokovnicí
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Bez komentáře

    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Zalistování Shiba Inu společností RobinHood se vůbec nemusí uskutečnit
    https://trading11.com/zalistovani-shiba-inu-spolecnosti-robinhood-se-vubec-nemusi-uskutecnit-zde-jsou-duvody/
    MUXX
    MUXX --- ---
    K4N3C: Ono ted jede asi vsechno co ma v nazvu metaverse. Asi lidi cekaji ze si facebook vybere nektery projekt a zacleni ho do svy strategie?
    GORG
    GORG --- ---
    DSTEPZ: to snad ne . :) Já si místo toho koupil asset asi za 15 dolarů a poplatky byly asi minimálně tolik.. myslím, jsem musel modifikovat gwei gasu na menší

    Včera jsem zjistil, že decentraland marketplace ale umožňuje kupovat i přes MATIC, kde jsou poplatky nicotný
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ono lita skoro vsechno, ted ma za sebou pump and dump trumpcoin. jak toho chlapa nemam rad, tak pohyby na tom projektu s perverznim zalibenim sleduju a minulej tejden to dalo cca 500%. pri tom to nic neumi, jako jeho jmenovec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam