No ja pred par dny zkousel P2P koupit USDT na Binance... nejak jim zrovna nefungovalo vybrani z kreditky (tam je teda 1,8% fee).. asi nejaky UI glitch, tak jsem testnul prevest 100EUR pres jednoho z P2P prodejcu
Maji tam na to chat tool pro moznost vzajemne komunikace. PRachy jsem mu poslal na jeho Revolut ucet, ktery mel uvedeny pro platbu.
Typek mi pak psal, ze stale neprisly penize, ktere se mi pritom v Revolutu ukazovaly pak , ze uz byly prijaty tim clovekem.. nebo teda transakce zprocesovana , nevim jestli to znamenalo, ze to nekdo odklikl rucne ten prijem.. jeste jsem na revolutu do te doby tyhle meziuzivatelske platy nezkousel
Uz jsem se zacal smirovat, ze jsem ten prevod bud nejak zmotal, nebo je to nejaky scammer... jeste jsem mu poslal screenshot potvrzenky od Revolutu.. a pomalu se chystal kliknout tlacitko Appeal, kde jako binance to pripadne nejakym zpusobem procesuje disputace, kdyz nekdo s tou transakci neni spokojen
nicmene pak koukam, ze mi to odkliknul, ze schvalil prevod krypta ke mne.. .. a Binance mi jeste prihodil nejaky SHIB tokeny jako splneni nejakeho questu, co tam zrejme zrovna meli
kazdopadne ty nervy.. a slo "jen" o 100 Euro.. Ja bych se zdrahal takhle swapovat s nekym cizim. Tady na tech platformach pro P2P smeny alespon clovek ma nejaky system pro evidenci duveryhodnosi prodejcu (kladny reviews... pripadne Binance i se snazi zarucit, ze budou docasne blokovani prodejci, co prosvihnou casove vic 2 transakce ten den)