jinak prijde mi, ze token EWT .. energy web token ma asi fakt potencial
kupoval jsem to, jak to bylo dole.. a v tichosti to nedavno udelalo 100% gain.. a celkem se drzi i ted, jak BTC pada
tohle ma byt token pro infraktrukturu obnovitelnych zdroju. kdyz jsem nedavno videl reklamu Vodafonu , kde zminovali tenhle token, prislo mi, ze to skutecne asi bude zajimavy.. maji partnery velky zvirata. ja teda v tech zelenych technologiich nejedu, coz neni tajemnstvi, ale proc na tom nevidelat. fakt jsem hleedal nejaky coin, ktery bude resit ty zeleny veci. a vypada to, ze tenhle by to mohl byt. dobry partneri. hodne low cap ted .. mimo pozornost..
a funguje to svizne (transakce hotova behem sekundy)
jinak jsem taky podobne mel zajimavy zisky ted ( no ne zas moc penez.. v obou pripadech ,)) s CHZ tokenem...
to je pro ffanousky sportu.. zajimavevj use case.. proste lidi muzou jednak obchodovat s tokeny svyho oblibenyho tymu, ale i ovlivnovat skrz nej jeho cinnost.. a maj uz spartnerovany radu velkych fotbalovych tymu
jakoze oni to malujou tak, ze si snad ovlivnit i sestavu tymu pro konkretni zapasy, coz spis bude asi spis wet dream, ale muzou ovlivnit nektere veci jako volbu dresu,, nebo treba i ziskat moznost osobniho setkani s oblibenym fotbalistou... nebo obchodovat s tokenem tymu podobne jako s jinou firmou, coz vnimam jako urcitou variantu sazeni na sport. ze clovek vlastni treba token Real Madrid... a kdyz se tymu dari, dari se i tokenu a naopak..