• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Teen creates memecoin, dumps it, earns $50,000 - Ars Technica
    https://arstechnica.com/tech-policy/2024/12/teen-creates-memecoin-dumps-it-and-earns-50000/
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    KAJJAK:am trochu podezření, že tam pere prachy i NK, Írán apod. Ale já nemám stovky tisíc. Řekněme do 5k dolarů, víc bych asi nechtěl dlouhodobě mít na burze. Na nějaký ten trading to stačí. Ale není problém to během pár minut poslat.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOSZLIK: A rafove jim veris ve stovkach tisic aspon nebo tam mas drobne? Moc sem o nich neslysel jeste
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    KAJJAK: Mexc.com mají tam všechno, poplatky nízký, transfer ven bez problémů a rychle
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOSZLIK: Na jake burze obchodujes?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Hezky teď padá xrp - Jižní Korejci brutálně nakoupili a vyhnali to do výšin, načež o týden později nastalo stanné právo a pokus o puč, které ripple zase stáhly dolů ;D
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Já beru jakýkoliv shit z top100 co ještě neudělal+100% a docela to funguje
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    ROMI: Nechat, max něco pustit těsně pod 900$ :)
    BURAK
    BURAK --- ---
    ROMI
    ROMI --- ---
    Hmm dneska BNB slusne stouplo koukam, 25% nevite proc, nejaky info, jestli neco neprodat zas
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    MATT: jako jo, i teď se chová trochu jinak než zbytek. Ta volatilita je tak obrovská, že se hodí na minutové / hodinové obchody. Jestli se vyplní ty předpovědi obřích růstů, nebo to zase sletí, who knows.
    Osobně bych byl i k těm predikcím všech vývojů altcoinů v roce 2025 dost opatrný, geopolitický vývoj to totiž může ze dne na den srazit jako se to stalo v roce 2022 po útoku na Ukrajinu.
    MATT
    MATT --- ---
    MIKULAS: rekl bych, ze ted se spis spekuluje na to ETF, ale kdo vi, xrp mi vzdycky prisel podezrelej a silne manipulovanej ;))
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    MATT: Ripple mel vzdycky zaklad, neustale se rozviji, ale cenove je dlouhodobe podseknutej :)
    Nicmene posledni pohyb muze souviset s timto: ...also, Ripple Labs announced the first tokenized money market fund on the XRP Ledger on Nov. 25. The tokenized fund was made possible by a partnership between Ripple Labs and Archax — a regulated cryptocurrency exchange in the United Kingdom.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Beru zpět, rychle jsem zase xrp nakoupil, a už jsem o pár minut později 5% v plusu... This is madness.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YBUKO: ja stale cekam na airdrop z 2021 xspark nebo jak se ta mrdka od xrp mela jmenovat :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Možná teda v případě Xrp chyba, koukám že to moc nereaguje na pád bitcoinu a dál to roste... :D Vyhrané spory a jižní korejci to ženou do výšin nebeských. Stejně bych byl ale opatrný, už to vyrostlo monstrózně moc.

South Korea retail crypto trading hits $18B, beating local stock market
    https://www.fxstreet.com/cryptocurrencies/news/south-korea-retail-crypto-trading-hits-18b-beating-local-stock-market-202412030656
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Já prodal, teď by se zas hodil drobný pád:)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak jeste trosku, v noci to vyskocilo na 1.32 a posledni prodej mam na 1.40 ada/usdt. Exitoval jsem do nej vetsi shitcoiny tak se mi to aspon vrati a dokonce se ziskem.
    Pak jeste nejakou drobotinu IOTA/DOT/ZIL kde jsem cca v rozmezi pulky az tretiny pozizovaci hodnoty a budu BTC only
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    YBUKO: Cardano +250%, možná se ještě u některých coinů dostaneme na hodnoty ATH z roku 2021
    MATT
    MATT --- ---
    YBUKO: spekuluje se o ETF, ja kus odprodal co mi omylem zustalo z jedny pumpy, ale samozrejme to leze dal.. ;))

GORG: ono by to mohla byt i bezpecnostni dira, kdyby ti nekdo do trezor suite podstrcil svoji adresu jako tu "minulou".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam