• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAJJAKAltcoiny / ICO investice
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    MORPHLER: dík, to je možná jen nepochopení otázky, nebo špatně položená, nevím. Obecné principy znám a co chci je zveřejnit někde public key pro příjem vícero druhů krypta. Co zatím neznám jsou rizika deanonymizace při převodech krypta a aktuální schopnosti zlodějů se do té které peněženky nabourat a vybrat ji. V pohodě, nastuduji dál sám. Pokud do toho půjdu, zvolím nějaké složité řešení s VPN a převody měn mezi vícero peněženkami různých výrobců, aby na peněžence s veřejným public key nebylo nikdy moc peněz. Ani na té druhé, na kterou to pak půjde dál. Možná až na té třetí, čtvrté:)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    YBUKO: jde o principy ktere implikujes. ten dotaz je polozeny jako bys myslel ze existuje jedna adresa pro ruzne coiny. a pak jako bys myslel ze bezpecnost custodian reseni (klice drzi provozovatel penezenky, ne ty) a bezpecnost zverejneni verejneho klice (=adresy) jsou nejak provazane. co vlastne ma znamenat "anonymni krypto penezenka" uz asi nechapu, mozna ze bez KYC a s vlastnimi klici, mozna neco jineho... za me by bylo doporuceni - si kup trezork, verzi co umi ruzne coiny a verejne klice (adresy) zverejnuj jak chces, je to ralativne velmi bezpecne.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Doteď jsem léta jen vydělával, teď si chci poprvé zkusit reálné anonymní platby. Rád se nechám osvítit pokud něco zásadního nevím.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    CHOZZE89: samozřejmě, proto se tady taky ptám :D žádnou jsem nikdy nepoužil, krypto mám uložené jinak. Řeším ale teď nějakou praktikalitu a potřebuji jiné řešení.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    YBUKO: Nechci malovat čerta na zeď, ale z dotazu mi přijde, že si potřebuješ doplnit vzdělání.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Nemáte někdo tip na anonymní krypto peněženku, u které můžu bezpečně před velkým množstvím lidí zveřejnit její adresu a bude brát všechny mainstream altcoiny? Přemýšlel jsem o Trust wallet, ale teď tu filtruji tohle... 😳 NYXYN
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Teen creates memecoin, dumps it, earns $50,000 - Ars Technica
    https://arstechnica.com/tech-policy/2024/12/teen-creates-memecoin-dumps-it-and-earns-50000/
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    KAJJAK:am trochu podezření, že tam pere prachy i NK, Írán apod. Ale já nemám stovky tisíc. Řekněme do 5k dolarů, víc bych asi nechtěl dlouhodobě mít na burze. Na nějaký ten trading to stačí. Ale není problém to během pár minut poslat.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOSZLIK: A rafove jim veris ve stovkach tisic aspon nebo tam mas drobne? Moc sem o nich neslysel jeste
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    KAJJAK: Mexc.com mají tam všechno, poplatky nízký, transfer ven bez problémů a rychle
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    KOSZLIK: Na jake burze obchodujes?
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Hezky teď padá xrp - Jižní Korejci brutálně nakoupili a vyhnali to do výšin, načež o týden později nastalo stanné právo a pokus o puč, které ripple zase stáhly dolů ;D
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Já beru jakýkoliv shit z top100 co ještě neudělal+100% a docela to funguje
    ECLIPSE
    ECLIPSE --- ---
    ROMI: Nechat, max něco pustit těsně pod 900$ :)
    BURAK
    BURAK --- ---
    ROMI
    ROMI --- ---
    Hmm dneska BNB slusne stouplo koukam, 25% nevite proc, nejaky info, jestli neco neprodat zas
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    MATT: jako jo, i teď se chová trochu jinak než zbytek. Ta volatilita je tak obrovská, že se hodí na minutové / hodinové obchody. Jestli se vyplní ty předpovědi obřích růstů, nebo to zase sletí, who knows.
    Osobně bych byl i k těm predikcím všech vývojů altcoinů v roce 2025 dost opatrný, geopolitický vývoj to totiž může ze dne na den srazit jako se to stalo v roce 2022 po útoku na Ukrajinu.
    MATT
    MATT --- ---
    MIKULAS: rekl bych, ze ted se spis spekuluje na to ETF, ale kdo vi, xrp mi vzdycky prisel podezrelej a silne manipulovanej ;))
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    MATT: Ripple mel vzdycky zaklad, neustale se rozviji, ale cenove je dlouhodobe podseknutej :)
    Nicmene posledni pohyb muze souviset s timto: ...also, Ripple Labs announced the first tokenized money market fund on the XRP Ledger on Nov. 25. The tokenized fund was made possible by a partnership between Ripple Labs and Archax — a regulated cryptocurrency exchange in the United Kingdom.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Beru zpět, rychle jsem zase xrp nakoupil, a už jsem o pár minut později 5% v plusu... This is madness.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam