• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIASHECKSmoothie a další zdravé lahodnosti
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    mám takový trochu lama dotaz.. Opravdu vás smoothie na snídani zasytí minimálně do svačiny?
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    LENZIE: mám z lidlu na smoothie a spokojenost.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    LUCIASHECK: V nádobce od tyčáku dělám dítěti příkrmy, ale tam se toho moc nevejde. Právě jsem přemýšlela, jestli se mi kvůli tomu chce vytahovat celý "mum" (mám ho taky) nebo bude lepší pořídit mixér, co bude prostě po ruce. Jak je ten Nutribullet hlučný? Vstáváme mezi 6 a 7 a nerada bych, aby mě sousedi přestali zdravit, protože je pravidelně budím :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LENZIE: Zkousela jsem vetsi chopper nadobu od tycaku a mixer z Bosch mum. A pak koupila Nutribullet :-D
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    V čem "mixujete"? Máte nějaký ten extra smoothie mixér nebo používáte běžný domácí mixér?
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    Ja se s tim moc nese*u, a hodim tam vzdycky vetsinou jako zaklad jablko a banan/pulku bananu, a pak bud boruvky a ananas a pomeranc, NEBO boruvky a slunecnicova seminka a nejaky dalsi seminka (/orisky) + med + ledova voda, 30 sekund mixuju a cau :) Pulku okamzite vypiju a druhou pulku hodim vetsinou do lednicky, podle hladu
    LBW
    LBW --- ---
    LUCIASHECK: ja banan snim jen rozmixovanej, smoothie je vlastne moje cesta k jezeni bananu + rano zvukem mixeru naznacuju klonovi, ze by uz mel vstavat :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    LBW: nějakou dobu jsem to dělala podobně, ale záhy mi přišlo, že všechny ty mixy chutnají velmi podobně a měla jich plné zuby
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LBW: Neni v pripade takovehleho maleho chemika snazsi lupnout si rovnou hotovej proteinak a banan si dat ke svacine? :-D
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CMLKA: já požívám pravidelně do smoothiečka protein ze sójovou a syrovátkovou bílkovinou od Herbalife. Jinak díky za založení klubu, tenhle typ snídaně jeluxusní a má to i svůj styl. Třeba když de člověk do práce a popíjí to brčkem.
    LBW
    LBW --- ---
    reismilk z DM, banan, jabko, kiwi, kokos prasek z DM + kavova lzicka marmelady, a pak pridam chia a lnene seminka
    a sem tam i nejakej ten protein powder, kdyz mi ho nekdo daruje
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAJITA: I zeleninu
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Lama dotaz :) S tím kefírem mixujete jenom ovoce, nebo i zeleninu? Začala jsem si smoothie dělat k snídani, páč jinak nesnídám (ano, vím, vím!) a vyhovuje mi, tak že bych to nějak obohatila o ty bílkoviny ;)
    Díky.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CMLKA: Vůbec.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CMLKA: syrovatkovej myprotein bez prichuti (pripadne mixuju s kefirem)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    CMLKA: proteiny nepouzivam. Ani kdyz ho piju k snidani, to si tam radeji pridam banan.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    CMLKA: neochucenej má fit-day taky, čistě hráškovej )
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ELIZHANNAH: hele diky ale ochucenej fakt ne, chci si ho nasypat do jakyhokoliv smoothie a pridat tak bilkoviny, ne si delat proteinovy shaky
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    CMLKA: Fit-day čokoládový :) Složení: 72 % hrachový proteinový izolát, kakao natural, rýžový proteinový izolát, mořská sůl, guarová guma, steviol-glykosidy. Skvělé s rostlinným mlékem a banánem, někdy tam dávám ještě lžičku psyllia :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CMLKA: Jj, občas ano :). Hlavně když si někdy mixnu místo snídaně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam