• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCIASHECKSmoothie a další zdravé lahodnosti
    SWIST
    SWIST --- ---
    JAJITA: to není špatný nápad, zkusím.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    SWIST: vločky předem namáčím, mixované naprudko mi taky vadí ;)
    SWIST
    SWIST --- ---
    LORAIN: Jasně, tak já s tím začínám a zkouším co jde. Vločky jsem třeba dřív normálně snídal a nečekal jsem že mi to ve smoothie bude vadit. Zázvor a chilli byl velký úlet, ale to jsem očeklával. Primárně tím chci řešit jenom snídani + dopolední svačinu. Takže musím ještě doladit množství.
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    SWIST: Když chci něco pít celý den (což moc nedělám), dám si záležet na tom, aby mi to chutnalo.
    Vadí mi sekaný lněný semínka, vločky a nejede mi moc ani zelený ječmen, takže si je tam lupnu ráno, když mám zrovna náladu, ale nedám si je ani do druhé odpolední dávky. Prostě se snažím si smoothie nezošklivit, abych byla schopná pít ho dlouhodobě.
    SWIST
    SWIST --- ---
    HUDOUS_ML: Začal jsems tím teprve včera, ale první dávka k snídani - banán, špenát, 2 lžíce jogurtu, trocha ovesných vloček a cca 300ml vody.. A pil jsem to celý den. Na oběd jsem se musel nutit..
    Dneska takový podivný experiment kousek zázvoru, malé chilli, banán, pomeranč a opět trocha jogurtu a vloček + voda. A vypadá to že to bude podobné..
    Vločky jsem chtěl použít jako "plnidlo" ale i když jich dávám třeba jen 3 lžíce tak chuťově nic moc.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak dnes prvni smoothie se zlutou repou...no docela to uslo...a ten pocit, ez clovek do sebe nacpal ctvrtku syrove repy je teda super :)
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    může mi někdo doporučit menší, levnější, ale plnohodnotný mixér? nepotřebuji velký, ale nevím jestli je výsledek stejný?
    koukám na G21 baby smoothie
    má to smysl?
    LBW
    LBW --- ---
    Ja koupil na smůtý tu deemkovou syrovatku a ok. Ocenil bych bez prichute, ale coz.

DAS gesunde PLUS Sportness Whey Protein Vanille-Geschmack dauerhaft günstig online kaufen | dm.de
    https://www.dm.de/das-gesunde-plus-sportness-whey-protein-vanille-geschmack-p4010355501318.html
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    v práci vzorky čisté syrovátky, tak ji přidávám do smoothie z čehokoliv, překvapivě lahodné :)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    brokolice, špenát, jahody, banán a ovesné mléko. Dobrý, ale až na druhé napití :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Hm koukam ze tam teda hazite uplne vsechno :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LUCIASHECK: no to uz je na me asi dost extremni :) okurku a rukolu asi klidne, repu asi taky, ze je teda tak zdrava, ale zbytek teda asi spis ne :)) chtela bych, aby porad tak nejak chutnaly ovocne nez jako studena polivka :)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    dnes jsem měla ledový salát, kousek brokolice, kiwi, kousek banánu, goji a lžičku vloček, barva hrozná, chuť překvapivě dobrá :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CMLKA: celer, petrzel, mrkev, rajcata, brokolici, rukolu, repu, vokurku, ...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Jaka zelenina se da hazet do smoothiecek? Vlastne premyslim, ze mrkev by to urcite v pohode sneslo, vim, ze spenat, co jeste pridavate?
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    A mám problém s červeným melounem, sebezralejší mi ve smootie chutná divně. Jako melounová slupka :-(
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    Musela jsem nahradit přístroj. Ten starý ultralevný noname, se kterým jsem ale byla celkem spokojená, odešel.
    Teď máme Etu a rozdíl je velmi výrazný!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LBW: Ze by ta bila paprika? To je obecne jedna z nejhnusnejsich zelenin ever :-D
    LBW
    LBW --- ---
    Pridal jsem k bananu a kiwi bilou papriku a rapikaty celer.
    Zvuk to v mixeru vydava lepsi, o tom zadna. Chutove to bylo mirne zklamani. Ze by to kiwi? :-))
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    LUCIASHECK: potvrzuju a prosím o další :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam