zdravicko :-) tak pytliky uz jsou doma, vypadaj celkem slusne, i ta vakuovacka snad neco vysaje.. kdyby to nekdo chtel zkusit tak jsou to tyhle:
https://www.amazon.de/gp/product/B08JCYLXVNale jeste jsem je nevyzkousel, cekam na kryt nozu do thermomixu...
ale proc pisu - nevite jak je to s delanim sous vide z veci, ktere se uz prodavaji zavakuovane? myslim asi hlavne maso ... je mi jasne, ze to neni osolene a je to bez koreni, ale spis technicky jestli je to mozne/vyzkousene ... treba ted mam doma nejake kachni prsa, ten igelit ve kterem to je vypada dost odolne, jsou na tom nejake etikety, ale to by melo byt jedno (jsou zvenku)..
davalo by to smysl? treba u steaku, kdyz si ho chce clovek nejdriv prohnat pres SV, nez ho hodi na panev a soli se az nakonec
nebo si to kazdy radsi prevakuuje do neceho jineho?