• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KALIPHDarwin Project

Projekt Darwin prebieha v dystopickej postapokalyptickej krajine v kanadských severných horách.
    Ako príprava na blížiacu sa ľadovú sezónu je spustený nový projekt, z polovice prírodný experiment a polovice vedecký experiment.
    Nazýva sa to "Projekt Darwin" a vyzýva účastníkov, aby prežili zimu a bojovali až do smrti v zradnej aréne.
    Projekt Darwin ponúka kompetitívny multiplayer, skúsenosť prežitia v nehostinnom prostredí a predstavuje novú hernú novinku: Manhunt.
    Na svojej ceste k víťazstvu musí hráč prežiť extrémne podmienky prostredia, sledovať súperov a nastaviť pasce, aby vyhral.
    rozbalit záhlaví
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    K3BAB: Naopak mi gravity storm chybí, skoro nikdo ji nedělá:) ...Kam zmizel Manhunt?? Ten jsem neviděl ani nepamatuju, to měl nahradit Blood moon?

Direktora, kterej pošle nuke, když vidí, že bojujem, bych uškrtil.. .)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    MILUCH2: jaaaj no to bude asi tym, ze hraci vseobecne nemaju radi gravity storm, aj ked nerozumiem preco. no a nukmi mozes casto krat zabit viacerych naraz, s dobrym nacasovanim (napr. ked zacali fajtovat) som ich dal aj 3-4, do toho ich drzim v pohybe so zatvaranim zon. masaker, asi sa im to nepaci :)... no som za to aby boli tie funkcie pristupne vsetkym, potom by sa nestavalo, ze maju ludia hry bez show directorov.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    jinak teda našla jsem tu hru tady, a protože nebylo do čeho píchnout, tak jsem to stáhla. Chvíli to vypadalo, že mi exploduje můj prapočítač, ale nakonec to dal a já se zasekla asi na tři hodiny :D
    Akorát mam problém to spouštět a vypínat, to mi comp nedává, ale ve hře úplná pohoda.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KALIPH: aha, možná jsem prostě slepá, dneska budu koukat líp a případně se s dotazem vrátím :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ALONSY: Ihned poté, co umřeš, se objeví obrazovka s hvězdičkama pro direktora;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    kde se dává hodnocení? Jsem už dva chtěla pochválit hvězdama a nějak jsem to nenašla.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    3,46 pokazde delam show a oni proste ani ty blby 4 hvezdy nedaj nevdecnici`]]
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    K3BAB: no ale mas nad 3,5 a muzes pouzivat gravity a nuke`]
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    MILUCH2: tusim mam tiez nieco pod 4, no obcas som si ten rating vypytal, ked mali ludia dobru naladu dali aj 5 hviezd. casto ludia nehodnotia a este castejsie hodtnotia ked su nasrani a davaju 1 hviezdu, alebo tak... zrejme treba byt kreativny a zabavat hracov, inak to nevidim ako ziskat ratingy.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    K3BAB: kolik máš rating direktora? a jak ho zlepsit, pripada mi, ze nikdo nehodnoti a mam porad 3,4
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    K3BAB: V pořádku, já si DP každej den chvíli zahraju, těším se na červnovej patch. :)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Nejaky cas som to nehral, ale po poslednom patchi som dal niekolko hier. Celkom ma mrzi, ze uz nedostavam Fan gifts a nejake odmeny ako show director, ale zase ma tesi, ze po hre vidim, ci som dostal nejake ratingy. Som v posldnom case dost nadseny z Magic the Gathering Areny, tak stremujem to.
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Celkom fajn patch, som rad ze robia nieco s ratingom show directora. Lebo uz fakt netusim co robit aby hraci nenechavali od zlosti jednu hviezdu. Cez vikend to zaficim aj na streame myslim si ze aj 12 hodin. Skusim to ale asi striedat s MTG Arena betou co som dostal, kedze ma to fakt chytilo :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Patch Notes 1.11 – Scavengers Studio
    http://www.scavengers.ca/changelog/patch-notes-1-11/

news are coming
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KALIPH: to je peklo narazit na typka, co trafi asi vsetko, raz som ostal 1v1, dostal som z luku a typek potom trafil dalsie 3, ostal som kukay jak puk, ze co? :)
    Inak posledny kill vo videu vizera dost blbo, typek mieril uplne niekam inam a jeho ciel davno vnutri baraku, haluz.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    oh shit

Darwin Project Championship Series - May Week 2 - Top 10 Plays
    https://www.youtube.com/watch?v=slVw5kPBvZk
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KALIPH: Podla nalady a hlavne cez vikendy, no vacsinou tiez neskoro vecer, alebo v noci, pripadne nad ranom.
    K tomu zabijaniu, ja som cista lama, s lukom neviem trafit nic a so sekerou ako tak, ale zbieranie matrosov mi ide dobre :D.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    K3BAB: Jak často hraješ? ..Já jen pozdě večer. Konečně jsem pochopil, jak taky někoho zabít.))
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Velmi sa mi paci novy patch pre show directora, uplne super. Musel som sa skludnit so zatvaranim zon a nukmi a aktualne som na 74 mieste v tabulke directorov.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam