• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KALIPHDarwin Project
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    dneska 3.) mel jsem stesti ze tam nebyli nejaci silenci, ale nejspis novacci;)

K3BAB
    K3BAB --- ---
    MILUCH2: healovat mozes mimo fajtov, najdes si hraca co kysne na opacnom konci mapy a po davnejsom fajte ma ubrane zo zivota, mozes s nim pokecat a healnut... casto si hraci aj vypytaju sami.

MILUCH2: najvacsia zabava za show directora :D, je lepsie este v lobby pokecat priatelsky s typkami a medzi recou im milo s usmevom oznamit, ze niektori z nich to budu v mat hre tazke co sa tyka zavarania zon, aby si davali pozor a boli pripraveni na vsetko. potom to aj zoberu s humorom a prijmu fakt, ze sa budu musiet snazit.

KALIPH: super, ukaze to show directorovi novych hracov, ti vedia dat rating, casto im staci vysvetlit zakladne veci o hre a spytat sa ich co chcu vediet :)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    KALIPH: doufam ze k lepsimu:]
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    novinky z včerejšího patche

Darwin Project :: Patch Notes 1.11.1 - Changes for May 29
    https://steamcommunity.com/games/544920/announcements/detail/1664523229426476965
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    jinak včera konecne 2. vitezstvi, ale uz jsem si je celkem slusne daval;)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    pouzil jsem Nuke a zabil 4 lidi, a pak když UI zavírala jednu zonu, zavrel jsem hned tu vedlejsi a další 3 lidi smrt v zavejich, takze jsem pozabijel koho se dalo....rank mi hned klesl zase pod 3,5. Uz budu hodny;)
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    KALIPH: jak narazis na me trebas, coz bude asi velka haluz, tak slavnostne hned dam Gravity`]
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    tak jsem zacal nabizet na zacatku a na konci, ze kdo chce muze dat rating a konecne jsem prekonal kyzenych 3,5 a tudiz disponuji Gravity storm a Nuke konecne, pak mam jeste 150 HP Heal, ale k cemu to tedy je, kdyz jako director mate byt nestranny? ale ten Nuke jednou skodolibe zkusim, az bude centrum nahustene`]
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    KALIPH: lol tak to je fakt huste, pravy ninja :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    tohle se může povést jenom mně:)

K3BAB
    K3BAB --- ---
    KALIPH: ano presne, nikto nepusti gravity storm vacsinou. manhunt je riziko maleho ratingu tiez. bloodmoon sa mi z prvu celkom aj pacil, ale potom som ho aj prestal davat, kedze to casto koncilo hry velmi rychlo potom.

hehe nuky mam najradsej, ked to spravim typkom, co nemaju ziadne teleporty, alebo glidery, tak je to dost problem no.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    K3BAB: Naopak mi gravity storm chybí, skoro nikdo ji nedělá:) ...Kam zmizel Manhunt?? Ten jsem neviděl ani nepamatuju, to měl nahradit Blood moon?

Direktora, kterej pošle nuke, když vidí, že bojujem, bych uškrtil.. .)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    MILUCH2: jaaaj no to bude asi tym, ze hraci vseobecne nemaju radi gravity storm, aj ked nerozumiem preco. no a nukmi mozes casto krat zabit viacerych naraz, s dobrym nacasovanim (napr. ked zacali fajtovat) som ich dal aj 3-4, do toho ich drzim v pohybe so zatvaranim zon. masaker, asi sa im to nepaci :)... no som za to aby boli tie funkcie pristupne vsetkym, potom by sa nestavalo, ze maju ludia hry bez show directorov.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    jinak teda našla jsem tu hru tady, a protože nebylo do čeho píchnout, tak jsem to stáhla. Chvíli to vypadalo, že mi exploduje můj prapočítač, ale nakonec to dal a já se zasekla asi na tři hodiny :D
    Akorát mam problém to spouštět a vypínat, to mi comp nedává, ale ve hře úplná pohoda.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    KALIPH: aha, možná jsem prostě slepá, dneska budu koukat líp a případně se s dotazem vrátím :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ALONSY: Ihned poté, co umřeš, se objeví obrazovka s hvězdičkama pro direktora;)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    kde se dává hodnocení? Jsem už dva chtěla pochválit hvězdama a nějak jsem to nenašla.
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    3,46 pokazde delam show a oni proste ani ty blby 4 hvezdy nedaj nevdecnici`]]
    MILUCH2
    MILUCH2 --- ---
    K3BAB: no ale mas nad 3,5 a muzes pouzivat gravity a nuke`]
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    MILUCH2: tusim mam tiez nieco pod 4, no obcas som si ten rating vypytal, ked mali ludia dobru naladu dali aj 5 hviezd. casto ludia nehodnotia a este castejsie hodtnotia ked su nasrani a davaju 1 hviezdu, alebo tak... zrejme treba byt kreativny a zabavat hracov, inak to nevidim ako ziskat ratingy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam