• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    damy, chtela jsem se zeptat - do tech dipu davate cesnek, ktery miluju, ale nemuzu tepelne neupraveny jist. Napada vas nejaky trik? Cibule proleju horkou vodou a pak to jde.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    WERKA: oooh, moje velmi oblibene suroviny!
    WERKA
    WERKA --- ---
    Salát z rukoly, povařené červené řepy a kozího sýra se zálivkou z octa balsamico, oliv. oleje a medu

    WERKA
    WERKA --- ---
    Salát z mangoldu s kuřecím masem (listy mangoldu na proužky, orestované kousky kuřecích prsou, černý sezam, zakysaná smetana, česnek)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Kuřecí špíz (vykostěná kuřecí stehna a prsa, cuketa, rajčata, paprika, klobásky, pórek), bramborová kaše a dušená zeleninová směs.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Má klasická "zbytková" inprovizace - kuřecí rizoto (tzn. zbytky kuřecího masa z vývaru) na salátovém polštáři ,-)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: jo a cherry rajčátka, olivy, směs salátů... co dům dal ,-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Večeře - salát - quinoa, uzený losos, vejce, no a klasika dip ,-)

    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Tamagoyaki.
    3 vejce, mirin, spetka soli, sojovka + cukr dle chuti (1-4 lzicky). Spenat sparit a lehce pokapat sojovkou. Je idealni na to mit obdelnikovou panvicku.

    SARGO
    SARGO --- ---
    KOCHANSKA_CH: Né že by mě nenapadlo to položit, ale... dobře, jsem kopyto. Nic nového pod sluncem :-D Aspoň mám důvod udělat i polívku. :-))
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SARGO: Jak už bylo řečeno, položit na prkno. Líp se to škrabe, v ruce se mi cukety lámaly, když už byly moc tenký.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KOCHANSKA_CH: Jé, už to tu bylo. :-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: Vystačím si s touto škrabkou:
    Škrabka julienne PRESTO Expert | Značkový eshop TESCOMA
    https://eshop.tescoma.cz/...sto-expert?gclid=EAIaIQobChMIi_-bkYvR2wIVk_dRCh1rpAE-EAQYASABEgIjG_D_BwE
    FITH
    FITH --- ---
    ILLUZE: Tento tedy neznam, ja mam tento a funguje vyborne,sice zbyde kousek a stred,ale s tim si hrave poradim nozem.Pravda,uz to nejsou dlohe spgety,ale kratke sirky.



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: Píšu jak Tatar, omlouvám se.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FITH: Tenhle. Foceno na mobil.
    A to jsem na něj měla oslavné recenze.

    Můžeš krájet jen kus do výšky těch bočních pacek, a to ti z toho zbude víc jak třetina ve zbytkového špalíku, která se nedá nakrouhat.

    Ale jestli s tím někdo umíte a přesvědčíte mne, že to je jen mýma rukama, máte u mne pytlík černého rybízu :)

    FITH
    FITH --- ---
    ILLUZE: Jaky spiralizer mas,ze ti nefunguje?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    SARGO: Jacuketu nebo mrkev krouham kolem do kola, otacim s ni, nez zbyde jen takovy pahylek
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SARGO: polozit
    SARGO
    SARGO --- ---
    KASUMI: V čem je ta finta, když se prokrouháš za půlku cukety? Můžu se po nich utlouct, ale nepřišla jsem na to, jak ten poloviční "zbytek" držet, abych si neublížila O:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam