• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FITH: Tenhle. Foceno na mobil.
    A to jsem na něj měla oslavné recenze.

Můžeš krájet jen kus do výšky těch bočních pacek, a to ti z toho zbude víc jak třetina ve zbytkového špalíku, která se nedá nakrouhat.

Ale jestli s tím někdo umíte a přesvědčíte mne, že to je jen mýma rukama, máte u mne pytlík černého rybízu :)

FITH
    FITH --- ---
    ILLUZE: Jaky spiralizer mas,ze ti nefunguje?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    SARGO: Jacuketu nebo mrkev krouham kolem do kola, otacim s ni, nez zbyde jen takovy pahylek
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SARGO: polozit
    SARGO
    SARGO --- ---
    KASUMI: V čem je ta finta, když se prokrouháš za půlku cukety? Můžu se po nich utlouct, ale nepřišla jsem na to, jak ten poloviční "zbytek" držet, abych si neublížila O:-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ILLUZE: no a prave ty vlnky jsou na tom super :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KASUMI: tuhle podobnou mám, ale bez vlnek - jenže je právě moc široká...
    ledaže to aplikovat jako u těch nudlí - udělat ruličky ze širších proužků a to ještě dál nakrájet :)
    spiralizér mi nefunguje - třetina zůstane neokrouhatelná
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ILLUZE: https://www.tescoma.cz/skrabka-julienne-presto-expert ? :)
    ja to koupila nedavno a jsem nadsena
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOCHANSKA_CH: jen mi poraď, čím to krájet - co jsem vyzkoušela za vychytávky, nic moc to nefungovalo
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    XMARGE: ja mam kombo lepek a kasein, bozi.. :(
    a navic nemuzu banany a avokado, je mi po nich vyznamne zle :(
    DIVA
    DIVA --- ---
    XMARGE: nevim .) ale mam dojem ze to neni zadny z tech co vyplivuje gugl. Je to tak rok co jsem ho kupovala, snad to nebyla nejaka mylka, jak kdyz jeden cas prodavali dallmayr kafe
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MIDORI: což mi teda připomíná, že bezlaktozový nehrudkovací jogurt mají i v Kauflandu (jejich bezlakt.řada), ale ten má 0,1 g laktozy, což běžnému intolerantovi stačí, mně bohužel ne...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    DIVA: díky:o) u mě teda hraje ještě roli, jakej to má obsah laktozy (musí to být 0,01 g a ne jen 0,1 g).. Nemohl to být MinusL?
    DIVA
    DIVA --- ---
    XMARGE: je to nejaka obskurni znacka, nic povedomeho. Jestli ho tam uvidim, vzpomenu si na tebe.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    DIVA: můžu vědět jaké značky? já tam tvaroh ještě neviděla.. Jen od meggle (když mají bezlaktozový týden) a ten hrudkuje...
    DIVA
    DIVA --- ---
    Vyborny bezlaktozovy nehrudkujici tvaroh byva narazove v lidlu.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    XMARGE: nature´s promise si kupuju bezalktózový jogurt, je dobrý. Tvaroh jsem tu neviděla, ale zkusím větší prodejnu. Díky!
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MIDORI: albert - jejich nature's promise bez laktozy. Mívaj to v některých větších supermarketech a ve všech hypermarketech. Nikdo jinej nedělá bezlaktozový tvaroh, který nehrudkuje. Tenhle je ok a je dost hustý, drží s ním i krémy, když chci klasickou konzitenci, ředím ho mlékem (bezlaktozovým).
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    XMARGE: neměla bys prosím tip na bezlaktózový tvaroh? nějaký dobrý, ve vaničce.. na blohu jsem nenašla
    FITH
    FITH --- ---
    KOCHANSKA_CH: Jj, to jsou ony,Uz mam pripravu tak zmaknutou,ze to mam komplet za 15 min hotove. Rada je delam se sardelema a cherry rajcatky,za me nej :o)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Ráda se nechávám inspirovat druhými a před nějakou dobou mne zaujal třeba Mutha odtud z Nyxu. Dohodli jsme se, že když některé jeho jídlo zaujme, řeknu si o recept ,-)
    Tak jedno z prvních a doufám, že ne poslední :) [ MUTHA @ JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :) ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam