• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH:
    Tak stejne by stála ve frontě za mnou ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH: Tak to ti fandim. Ja se zmohl na koupi tefal grilu a alespon si obcas neco ugriluji. Porad lepsi nez panev a tuk.

Kdyby nahodou vam to doma neklapalo, tak te beru ;-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KOC256: Chodím denně do práce, cca na 7 hodin. :-)
    Vařím furt. Jednak mě to baví, druhak kvůli zdraví mých křehkých střev, třeťak abychom netloustli. Dost často si toho hodně připravím večer předem, po příchodu z práce už jen ohřeju nebo udělám čerstvou přílohu a salát. Mám radost, když si sednem k prostřenému stolu, s vínem, a každej den si žerem! :-)
    S věkem jsem trochu přeházela priority - zdraví a kondice především! Ale motorky a bigbít miluju furt. :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH: Predpokladam ze jsi zena v domacnosti a nebo makas z domu na zkraceny uvazek. Na takove primove vyvarovani bych pri praci chtel mit cas :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    A kydnuté na talíř s kysaným zelím a erteplama je to dost nevzhledné, tak jen zmenšenina. :-)

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Z masa z vývaru jsem dělala haši, po našem prejt s čerstvýma bylinama. Finalizováno pod grilem s vyškvařeným uzeným bůčkem.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Krůtí vývar z Crock Potu (26 hodin tam strávil) se zeleninou.

BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    PIRYUS: Jako ti podemnou, kozi syr a rukola. A teda tu repu davam z octoveho nalevu, nekdy s chilli. A olivovy olej. Truffle olive oil je dalsi kruh nebe.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PIRYUS: v me obmene repa, rukola, feta, balzamiko s olivacem pinie a pomeranc
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GINGERCAT: U mě kozí sýr, rukola, vlašáky a opražená slunečnica.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    PIRYUS: tohle dělám, vypadá to hodně podobně/stejně, jenom je tam kozí sýr a rukola ;)
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    Uvarena/upecena cervena repa, kremovy balzamikovy ocet, balkansky syr a cerstva bazalka

EULE
    EULE --- ---
    PIRYUS: Zrovna na ne intenzivne myslim :)
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    ALONSY: tak hlavne, ze ten divnotrhanec chutna :) co je na tomto receptu opravdu hodne dulezite, tak je vymackani vody z cukety
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ALONSY: Asi bude fakt základ důkladně vymačkat vodu. No, chystám se je taky prubnout, uvidím.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    PIRYUS: Tak přesně to se mi takhle nikdy nepovedlo. :D Vždy mam divno trhance. Ale je to jediná úprava cukety, co mám ráda.
    PIRYUS
    PIRYUS --- ---
    Cuketove placky delane v troube a recept zde https://paleosnadno.cz/recept/cuketaky-cuketove-bramboraky/

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dnes rychle a jednoduše. Opečená sekaná s mandlemi (zásoba z mrazáku) a zelenina.

KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ROMANICAK: Je to skleněná vitrína jako benzínová pumpa, v místnosti jsou dvě různý na mužovy sbírky modelů motorek a aut. Konec OT. :-)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: díky za nakopnutí, ještě sem mluvila s tátou, že musíme sníst tunu salátu a on říkal, že by to měl být ten druh na ceasar salát. Začla jsem pravým caesarem, pravda se ztraceným vejcem navrch, a byl absolutně boží. (jen nehamounit a vyhodit vnější půlku hlávky). dneska zopakuju a místo vejce bude hovězí steak :)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KOCHANSKA_CH:
    OT: To ze mate v jidelne masinu pominu, ale co je ta cervena vitrina prozradis? Vypada to jako fakt velkej comp nebo sbirka auticek nebo fakt nevim :-)

ILLUZE:
    Klidne bych ten balkan nechal jen na mensi kosticky. A diky za tohle vlakno, samy super veci tady!

SARAJ:
    Ja uz se na Nyxu nedivim nicemu, tady jsou auditka uplne o vsem, od klobouku po atomovku :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam