• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    BAAL
    BAAL --- ---
    Pulled pork
    Kus veproveho hozeneho na 11hodin do pomaleho hrnce


    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Ledový salát s černými olivami a matjesy. Kupodivu opravdu dobrá kombinace :)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Já měla chuť na odlehčenější verzi s opraženou zeleninou (to žluté není kukuřice, ale cuketa), sypané čerstvou bazalkou.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Došlo na špagety - s dušeným vepřovým masem v rajčatové passatě, posypané Parmezánem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    No a výsledek s tuňákem a pečenou bagetou s domácím bazalkovo pistáciovým pestem.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Salát z pečeného lilku, cukety a papriky.

    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    ILLUZE: Díky za recept na cuketové tyčinky, včera jsem je upekla, půl várky jsem sypala římským kmínem, půl várky rozmarýnem a byly vynikající. Ideální na grilovačku, nebo rodinnou oslavu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KOCHANSKA_CH:
    sice nejsem projektantka, ale souhlasim, je to vdecna prace rukama, výsledek většinou stoji za to a když je člověk "vyvarenej", tak u toho nemusí trávit hodiny...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    DAVE_PAGE: S tím odreagováním souhlas. Jsem projektantka a doma je tak krásné vypnout unavenej mozek a krájet, míchat, sekat... :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No kdyz se odpoledne vratim z pracetak na co pomyslim nejmin je se postavit ke sporaku...
    O vikendu pokud nejsem venku (coz je moje vetsi priorita), tak taky rad neco uvarim.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    DAVE_PAGE: ani to nemusí být koníček, stačí priorita. Když jsem kdysi šla do toho W30 taky to šlo i když vaření není moje oblíbená činnost. A jak se to vyplatilo. :)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    KOC256: no, neni treba byt v domacnosti nebo s polovicnim uvazkem. Ja mam vareni jako konicek a odreagovani. Varim temer kazdej den minimalne jedno "vetsi" jidlo. Casto se mi na sporaku tahnou vyvary, atd. :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH: Tak to ti fandim. Ja se zmohl na koupi tefal grilu a alespon si obcas neco ugriluji. Porad lepsi nez panev a tuk.

    Kdyby nahodou vam to doma neklapalo, tak te beru ;-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KOC256: Chodím denně do práce, cca na 7 hodin. :-)
    Vařím furt. Jednak mě to baví, druhak kvůli zdraví mých křehkých střev, třeťak abychom netloustli. Dost často si toho hodně připravím večer předem, po příchodu z práce už jen ohřeju nebo udělám čerstvou přílohu a salát. Mám radost, když si sednem k prostřenému stolu, s vínem, a každej den si žerem! :-)
    S věkem jsem trochu přeházela priority - zdraví a kondice především! Ale motorky a bigbít miluju furt. :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOCHANSKA_CH: Predpokladam ze jsi zena v domacnosti a nebo makas z domu na zkraceny uvazek. Na takove primove vyvarovani bych pri praci chtel mit cas :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    A kydnuté na talíř s kysaným zelím a erteplama je to dost nevzhledné, tak jen zmenšenina. :-)

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Z masa z vývaru jsem dělala haši, po našem prejt s čerstvýma bylinama. Finalizováno pod grilem s vyškvařeným uzeným bůčkem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Krůtí vývar z Crock Potu (26 hodin tam strávil) se zeleninou.

    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    PIRYUS: Jako ti podemnou, kozi syr a rukola. A teda tu repu davam z octoveho nalevu, nekdy s chilli. A olivovy olej. Truffle olive oil je dalsi kruh nebe.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PIRYUS: v me obmene repa, rukola, feta, balzamiko s olivacem pinie a pomeranc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam