• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    LENIEUX
    LENIEUX --- ---
    KOCHANSKA_CH: Recept?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dýňové chilli con carne, pečené batáty s česnekem.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Rozmázlé fazolky na smetaně.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Dort je tu: https://paleosnadno.cz/recept/dynovy-brownie-dort/
    Šlehačka je nejlepší z krabičky 33% z Lidlu, ovoce mražené. Já sladím erithrytolem, ty dle tvého výživového vkusu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: Dýňový brownies s čokoládovým krémem, šlehačka a rozvar z lesního ovoce.
    Dej sem recept, prosím.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: ta konvička!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dýňovo mrkvový krém (cibule, chilli, muškátový ořech, vývar, smetana).
    Lovený divoký losos, chřest, brokolice, brambory a bylinová omáčka z mascarpone, vývaru a smetany.
    Dýňový brownies s čokoládovým krémem, šlehačka a rozvar z lesního ovoce. (bez cukru, bez lepku)






    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Treska a ratatoulle

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ORTWORKA: Rádo se stalo.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: dneska proběhla kvetakova rýže. Díky za inspiraci, je to moc dobrý!
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Crockpot se postaral o uzené kosti a krkovicu.
    Vývar s bramborou, masem a majoránou.
    Na sádle s karamelizovanou cibulou prohřáté tuřanské zelí, uzené a přílohy - zbytky z předchozích obědů. (noky z Lidlu, pečné brambory a bramborák z dyně na plechu pečený)



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    WRIGLEY: Spíš s burčákem. :-)
    Dostala jsem dyňu, velká s bílou tvrdou slupkou. Druh neurčím. Musel ju oloupat chlap. Uvnitř byla světlá, bez vůně a chuti, tak posloužila jako hmota do "bramboráků". Docela ochotně přijala chuť česneku a čerstvé majorány ze zahrady. Nastrouhaná, nasolená se musí chvíli nechat být a pak hodně vymačkat, aby těsto trochu drželo. Přistrouhla jsem, pro sichr, aj dvě malý brambory.
    K bramborákům se hodil "katův šleh" z vepřového.
    OLIII
    OLIII --- ---
    KOCHANSKA_CH: Podle prvního vizuálního dojmu to bude smaženice s lysohlávkama.
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    KOCHANSKA_CH: hadam, ze jsi to tentokrat prehnala s vinem pri vareni ;-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ...můžu
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Dnes tu fotku múžu nahodit leda jako kvíz, co to je? :-)

    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MONROE: Kvetovku, pomalu pecenej krk, nizkej rostenec, ...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KOCHANSKA_CH:
    A to je v Brne vsechno jinak!

    Dik, nebudu se s tim rvat, vzdycky je to boj.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ROMANICAK: Fakt ne. Ani u nás v Brně. :-)
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    ROMANICAK: to sice má, ale krásně se upeče, uvaří.

    a plus je omylem, blbě jsem na mobilu klikla ;)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    KOCHANSKA_CH: Hokkaido se neloupe? Vzdyt to ma slupku jak Brno, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam