úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
LALAA
---
---
20:23:55 5.10.2018
+10
Jehněčí panenka s hráškem a kukuřicí
MAR_TINA
---
---
16:51:12 5.10.2018
MONROE
: hustý!
MONROE
---
---
12:38:40 5.10.2018
1 odpověď
+3
Jen takovy ohlidnuti z minuleho tydne.
Cibulka, papricka, olivac a stehynka s cerstvym koprem. :)
Chutna to lip jak vypada.
KOCHANSKA_CH
---
---
9:24:50 5.10.2018
WRIGLEY
: Ohřej povidla, co máš a smíchej.
Já si dělám svoje, protože v nich nechcu cukr.
WRIGLEY
---
---
9:21:14 5.10.2018
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: ha, stejne to asi zkusim smichat.
KOCHANSKA_CH
---
---
9:19:55 5.10.2018
1 odpověď
WRIGLEY
: Jo, píšu v tom příspěvku - vše vlastnoruční. Sestře se konečně urodily švestky. Tak jsem je vypeckované nechala 24 hodin v crockpotu a pak zredukovala na sporáku.
WRIGLEY
---
---
9:16:31 5.10.2018
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: takze to jsou vlastni povidla?
KOCHANSKA_CH
---
---
8:54:27 5.10.2018
1 odpověď
WRIGLEY
: Dohromady to, kupodivu, nebylo špatný. :-)
K povidlům - ke konci procesu do nich vmíchám kakaovej prášek, rum tam liju až nakonec, do chladnoucí směsi.
WRIGLEY
---
---
8:38:46 5.10.2018
1 odpověď
KOCHANSKA_CH
: vypada to skvele, jak to chutna?
neco necekaneho na priprave tech povidel s rumem a kakaem? to musim nekdy zkusit.
KOCHANSKA_CH
---
---
21:57:24 4.10.2018
LALAA
: Krásná flákota!
LALAA
---
---
21:46:40 4.10.2018
1 odpověď
+16
Hovězí steak s omáčkou ze zeleného pepře a salát z darů zahrádky:-)
KOCHANSKA_CH
---
---
19:01:03 4.10.2018
+10
Hovězí krčisko s houbovou omáčkou, finalizováno pár hodin v crockpotu. K tomu těstoviny z vajec, mozzarely a trochy psyllia, známé též jako grusetky.
KOCHANSKA_CH
---
---
18:59:31 4.10.2018
+5
Rajská polívka s mátou a bazalkou.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:21:34 3.10.2018
1 odpověď
+13
Trochu prasácká kombinace: škvarková placka, kachní paštika a povidla s rumem a kakaem. :-)
Vše vlastnoruční.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:22:36 2.10.2018
+9
Konfitovaná kachna ze dvora, zelí s balsamicem a hřebíčkem, bez mouky, slazeno erithrytolem. Pro muže noky. Rulandské modré.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:19:50 2.10.2018
1 odpověď
+5
Italská cuketová polívka s bazalkou, bílým pepřem a smetanou, z kachního vývaru. Zdobeno bazalkou a nudlema z mrkve restovanýma na přepuštěném másle.
AIJA
---
---
13:13:18 2.10.2018
+2
Koupené bylinky musíte přesdit do jiné zeminy. Ta v obchodě je nadopovaná. Navíc jsou tam rostliny prakticky ve tmě nebo při umělém osvětlení. Zeslábnou a vypadají na vyhození. Je potřeba je co nejdřív zužitkovat. Ostříhat. Přesazené na okno a zase obrostou. Nebo ještě dát ven, pokud bydlíte výš...jsem ve třetím patře a petrželka a bazalka obrážejí vesele dál.
KOCHANSKA_CH
---
---
7:51:48 2.10.2018
+2
Nakličuju v tomhle skle, obecně nevidím ráda na kredencu plasty.
Skleněné nakličovadlo se sítkem, 750 ml - SONNENTOR.cz
https://www.sonnentor.com/...EkDvnJbCgya5GoHJUxEhVAXCuCl7mwOM0SxJJHKyTUQJ0Z9a_D6TUGLFZsaAsf0EALw_wcB
ILLUZE
---
---
23:22:54 1.10.2018
GUDRUN
: Min 2 roky, možná spíše třetí sezónu. Používám to od podzimu do jara. Prostě to je na slunci na okenním parapetu v kuchyni.
GUDRUN
---
---
23:20:16 1.10.2018
1 odpověď
ILLUZE
: přišlo mi to jako drahej bazmek a nahrazovala to dvěma petkama v sobě, funkci to plní, ale je to neskladné a nestabilní... si s tímhle teda spokojená? jak dlouho to máš?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam