• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ELIZHANNAH: Já ho mám tmavý z tmavého třtinového cukru.

    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ILLUZE: počkej, teď jsem se zmátla... neptala jsem se, jakto, že je fotka naležato, ale jak děláš ten sirup...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ILLUZE: je to překlopené naležato. Jak ho děláš?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ILLUZE: a sakra, je to převrácené nalevo nebo to vidíte normálně? :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Další protivirózové opatření - zázvorový sirup (použita i původní láhev z kdysi zakoupeného sirupu v místním bio obchodě na náměstí ,-) ).

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní oběd z původního základu - v neděli - kuře pečené v zelí a pečený batát.

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Dnešní oběd a večeře.

    Oběd - čočkové (mungo) zelňáky se zelím a kuřecím.
    Večeře - zapečené žampióny s paprikou, sýrem a šunkou, se salátem.



    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    KASUMI: asi spíš křídla, ne?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Dneska stejny zdroj
    Pecena dyne s tahini dresinkem
    Kureci prsa s pomerancovo-sojovou omackou

    FITH
    FITH --- ---
    KOCHANSKA_CH: The best alespon za me je rilletes z husy,to se fakt prestavam ovladat :o)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Vcera peceny kvetak
    Recept zde
    Low Carb, Very Low Carb and Ketogenic diet - When in Doubt, Eat More Fat https://www.instagram.com/p/BnUfrEVF9yZ/?utm_source=ig_web_copy_link

    Omacku z receptu jsem nahradila chilli pastou z japonska a dip byl studena sezamova omacka, taktez z japanu


    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Před a po - připravila jsem se na fakt, že pár dní budu mít zavřenou kuchyň, proběhl její lehký facelift.
    Tak jsem vyrobila vepřové rilletes v Crockpotu. Už moc nezbylo. :-)
    Napatláno na jogurtovém chlebu od Grusovky.





    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: uzená kýta :)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Hezký, ale nějak nemůžu identifikovat tu fialovou hroudu vedle masa. Červený zelí? :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ALONSY: přijde mi, že dost lidí si to prostě znechutí takovou tou klasickou mraženou zeleninou z mrazáku (květák, mrkev, celer) - rozvařit a maso na vodě...
    mrkni na fotky - máš toho plné hubnoucí kluby...
    i známá, která mi kdysi sestavila jídelníček, mi právě minulý týden říkala, že až teď vidí, jak se kombinace maso / mléčné potraviny / zelenina dají připravovat chutně - že ona, když tam měla jogurt nebo mozzarella, tak prostě vzala bílý jogurt a 7 x do týdne ho do sebe nějak natlačila

    čímž nevylučuji, že si v některé dny nestřihnu na svačinu jen 100 g balení šunky (protože meeting, nechci zůstat o hladu a nesmím se zaprasit)… ale když mám čas, tak si prostě s jídlem hraju nebo si to připravím den předem (což zase nedělám u všeho - jako šunkové rolky se prostě rozblemtají, kdyby se člověk stavěl na hlavu)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ranní nákup a svačina buržoustů



    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ja furt teda nechápu, co je podle těch lidí zelenina, když ne příloha. Btw, dělala jsem sestihodinovou vepřovou pečeni na zelí s jablky podle a k tomu placičky, na které dávala recept kochanska a velká pecka to je. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    ILLUZE:
    ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    AIJA: promiň ,-)
    zrovna ses tak trefila ,-)
    dala jsem kvůli kamarádce, která se snaží zhubnout a chce tipy na večeře, do jednoho klubu na FB fotky jídel typu maso se zeleninou - a tam nějaká blondýna začala hned hejtovat, že jakože proč jsem proti přílohám... další, že na fotkách je maso a to ona musí omezit...

    jako WTF? :-o
    AIJA
    AIJA --- ---
    ILLUZE:
    Jen se ptám, tak se nedurdi:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam