• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    KATIA
    KATIA --- ---
    MONROE: dyť to píšu ;-)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GEISHA: prosím recept
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Jojo, to mam taky rada. Maso dlouho se dusici, gulase, po burgundsku, veprove v mrkvi, ruzne platky apod.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MOODYCAT: pointa je v tom, ze uplne propeceny maso se nerovna vysuseny
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kulajda ze suchohřibů a zeleninový nákyp s kuřecím masem z vývaru.



    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: není pro tebe řešení dlouho doměkka dušený maso, který nemá ani stopy po jeho krvavém původu?
    Doma se pomalí hovězí plátky, zkusím vyfotit.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CMLKA: Pro me je vysuseny maso cil, tucny anebo syrovy zvejkavy maso mi proste nechutna.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A o patro výš pečený klobásy a brambory s parmazánem



    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Polívka z pečenejch výpěstků



    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    DEVIL: to bych ti hned nabidla!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pokus o vaření dvou obědů pro dva lidi v jednom. Já mám stroganov bez smetany, zeleninu a quinou. Muž stroganov s noky, který nestojí za focení.

    KATIA
    KATIA --- ---
    THEODORT: podle mě nemocniční bývá bikava ;-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CHARIZMATIK: hele ale ono dobry well done od kuchare a upraveny na susenku je dost rozdil, protoze kdyz to nekdo umi, tak to fakt vysuseny neni, pokud je to dobry maso....ale osobne to taky nechapu
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    JAJITA: mam to stejne, uz ji nemam odvahu si davat....
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    ACIDQA: to bych se k tobe hned pozval!
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    MONROE: 100ml mlika, 400ml vody,
    dve lzice melty. mleko a meltu ubirame dle chuti a odvahy
    FITH
    FITH --- ---
    JAJITA: Ja ji varim v normalni osolene vode,s vyvarem nebo mlekem to bude jiste vyborne. Pred dokoncenim pridam krajena susena rajcata, peknou hrst strouhaneho syra a maslo. Co zbyde rozetru na potravinovou folii a po vychladnuti dam do lednice. Je to dobre opecene na ghi nabo zapecene s gorgonzolou nebo nakrajene na kousky prelite ragu. Pokud pocitam s tim,ze pouziju ragu nedavam ta susena rajcata.
    FITH
    FITH --- ---
    TESSS: Diky za tip, vyzkousim.
    TESSS
    TESSS --- ---
    FITH: a passatu
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    FITH: jsou to potvory :D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    KATIA: ne, jedla jsem ji na pár místech v mnoha úpravách a fakt jsem si k ní vztah nevypěstovala

    ale ráda bych to změnila, proto se ptám ;)
    FITH
    FITH --- ---
    ACIDQA: To mi delate schvalne,ze jo? :o)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A včerejší smažený hříbci



    KATIA
    KATIA --- ---
    JAJITA: opečenou si zkoušela? ;-)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Rychlý večerní kari s mořskejma plodama

    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Dnes klasika k NHL v Praze.



    JAJITA
    JAJITA --- ---
    GEISHA: prosím tě, jak tak povšechně na polentu, abych ji vzala na milost? ;)
    FITH
    FITH --- ---
    ILLUZE: V Grand Moravii maji taky vytecna susena rajcata.
    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    SARGO: Velmi se omlouvám sprosté slovo. ;)
    Ptám se proto, že mě to zajímá pochopitelně. Nemyslím si, že bych někoho urazil. Prostě mi přijde
    takto upravené maso na pánvi jako škoda. Ono koupit si třeba takový tomahawk za 400,- flakotu a upravit to na sušenku, mě osobně přijde jako neúcta k tomu zvířeti a práci lidí, kteří se postarali o to jak to ve finále chutná. Myslím tím chuť masa.
    Ale nikoho neodsuzuji. Jen můj názor.
    Takže sorry pokud jsem se někoho dotkl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam