úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
SAMOUT
---
---
20:48:56 16.5.2021
1 odpověď
SARAJ
: Mozna myslis tohle, moc dobra vec
POHODAVOLE
.
POHODAVOLE
---
---
8:40:11 25.11.2019
1 odpověď
+6
Vcera jsem delal dalsi kureci pokus a vyplatil se :)
How to Cook Fried Chicken | "JFC" | Jamie Oliver
https://www.youtube.com/watch?v=ShR8sS_bcl4
Coleslaw – MENU domů
http://www.menudomu.cz/coleslaw/
ILLUZE
---
---
23:02:48 24.11.2019
+16
Oč to hůř vypadá, o to to bylo víc dobrý :-)
Mleté vepřové tažené v CrockPotu, k tomu červená rýže na bazalkovém másle a druhý den se zeleninovými hranolkami.
KOCHANSKA_CH
---
---
18:29:01 24.11.2019
+11
Slepičí vývar s drůbky a ketonudle, slepice na paprice, mandlový knedlík.
CHARIZMATIK
---
---
22:22:34 22.11.2019
+13
Skvělý masitý párek, domácí zelí, domácí nakládaná feferonka a chléb.
K tomu salát z rajčete a cibule. Zakápnutý citronem, a okořeněný čtyřbarevným pepřem.
FITH
---
---
14:25:08 22.11.2019
+3
KOCHANSKA_CH
: Mnam,nepohrdla bych,vypada to krasne...
KOCHANSKA_CH
---
---
14:15:51 22.11.2019
1 odpověď
+20
Páteční ryba se dnes jmenuje tuňák červený, hezky vyšel ve tvaru srdce. Tatarka domácí a obvyklé přílohy, aby to bylo pestré, tak to mám ráda. :-)
ILLUZE
---
---
21:51:48 21.11.2019
+12
Bazalkové máslo, výborně podtrhlo chuť krevet a celozrnných bulek opečených v troubě :)
KOCHANSKA_CH
---
---
18:44:49 21.11.2019
+3
Hovězí kostky v rajčatech plus cibule, kapary, olivy, 10 hodin v CrockPotu na balkóně, pyré z celeru, brambory a krémového sýra.
CHARIZMATIK
---
---
15:12:55 19.11.2019
+12
Trošku netradiční česnečka.
Navíc je tam chilli, špetka papriky a opečené cibule.
POHODAVOLE
---
---
14:34:59 18.11.2019
+10
V sobotu jsem jich upekl sest :)
ILLUZE
---
---
22:54:03 17.11.2019
+12
Vepřová plec se zelím a bramborovými knedlíky, tažená v pomalém hrnci.
DEVIL
---
---
15:54:45 17.11.2019
+4
KOCHANSKA_CH
: jj nejlepsi je zblansirovat. nesnasim kdyz se zmenej na takovou tu sedivo-zelenou mdlou sracku, kterou dostanes v low end restauracich/jidelnach
KOCHANSKA_CH
---
---
12:15:52 17.11.2019
1 odpověď
+1
QUADRANT
: Já si je den předem blanšíruju, když mám čerstvý z trhu, a pak orestuju na pánvi na másle rovnou k podávání. Někdy se slaninou.
LILINKA6423
---
---
11:18:56 17.11.2019
KOC256
: Mne chutnají i jen uvařené v neosolené vodě, pokud máš dobré fazolky tak jsou příjemně nasládlé
KOCHANSKA_CH
---
---
11:05:27 17.11.2019
+9
Pokračuju v testování, co vše zvládá CrockPot. Hruškový koláč dopadl jedle.
ILLUZE
---
---
9:02:28 17.11.2019
+6
KOC256
: Když je dobře okořeněné maso, ta úprava fazolek na páře krásně chuť masa doplní a podpoří :)
KOC256
---
---
8:51:24 17.11.2019
1 odpověď
APRILMOUSE
:
Porad to zni lepe nez “para”. Ale kazdemu dle jeho chuti.
APRILMOUSE
---
---
8:49:42 17.11.2019
1 odpověď
+6
KOC256
: ja je delam na panvi bez slaniny na trosce masla, ale pěkně si je osolim a okorenim a jsou vyborny
MOODYCAT
---
---
8:47:18 17.11.2019
-3
QUADRANT
: Jidlo z mejch zlejch snu.
KOC256
---
---
8:41:52 17.11.2019
2 odpovědi
QUADRANT
:
Nebyly ty fazolky fadni? Me vzdycky chutnaly jen pokud v nich byla slanina a bylo to s ni krasne na panvi propecene...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam