• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
    Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    SARAJ: Mozna myslis tohle, moc dobra vec POHODAVOLE.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Vcera jsem delal dalsi kureci pokus a vyplatil se :)



    How to Cook Fried Chicken | "JFC" | Jamie Oliver
    https://www.youtube.com/watch?v=ShR8sS_bcl4


    Coleslaw – MENU domů
    http://www.menudomu.cz/coleslaw/
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Oč to hůř vypadá, o to to bylo víc dobrý :-)
    Mleté vepřové tažené v CrockPotu, k tomu červená rýže na bazalkovém másle a druhý den se zeleninovými hranolkami.



    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Slepičí vývar s drůbky a ketonudle, slepice na paprice, mandlový knedlík.



    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Skvělý masitý párek, domácí zelí, domácí nakládaná feferonka a chléb.
    K tomu salát z rajčete a cibule. Zakápnutý citronem, a okořeněný čtyřbarevným pepřem.

    FITH
    FITH --- ---
    KOCHANSKA_CH: Mnam,nepohrdla bych,vypada to krasne...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Páteční ryba se dnes jmenuje tuňák červený, hezky vyšel ve tvaru srdce. Tatarka domácí a obvyklé přílohy, aby to bylo pestré, tak to mám ráda. :-)



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Bazalkové máslo, výborně podtrhlo chuť krevet a celozrnných bulek opečených v troubě :)





    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Hovězí kostky v rajčatech plus cibule, kapary, olivy, 10 hodin v CrockPotu na balkóně, pyré z celeru, brambory a krémového sýra.

    CHARIZMATIK
    CHARIZMATIK --- ---
    Trošku netradiční česnečka.
    Navíc je tam chilli, špetka papriky a opečené cibule.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    V sobotu jsem jich upekl sest :)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Vepřová plec se zelím a bramborovými knedlíky, tažená v pomalém hrnci.



    DEVIL
    DEVIL --- ---
    KOCHANSKA_CH: jj nejlepsi je zblansirovat. nesnasim kdyz se zmenej na takovou tu sedivo-zelenou mdlou sracku, kterou dostanes v low end restauracich/jidelnach
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    QUADRANT: Já si je den předem blanšíruju, když mám čerstvý z trhu, a pak orestuju na pánvi na másle rovnou k podávání. Někdy se slaninou.
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    KOC256: Mne chutnají i jen uvařené v neosolené vodě, pokud máš dobré fazolky tak jsou příjemně nasládlé
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pokračuju v testování, co vše zvládá CrockPot. Hruškový koláč dopadl jedle.



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOC256: Když je dobře okořeněné maso, ta úprava fazolek na páře krásně chuť masa doplní a podpoří :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    APRILMOUSE:
    Porad to zni lepe nez “para”. Ale kazdemu dle jeho chuti.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KOC256: ja je delam na panvi bez slaniny na trosce masla, ale pěkně si je osolim a okorenim a jsou vyborny
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    QUADRANT: Jidlo z mejch zlejch snu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUADRANT:
    Nebyly ty fazolky fadni? Me vzdycky chutnaly jen pokud v nich byla slanina a bylo to s ni krasne na panvi propecene...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam