• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Pamatujete, jak jsem v neděli připravovala roastbeef? Je úžasný i z nízkého roštěnce.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GEISHA: Nádherná krása.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kotlety se přes noc válely v kefíru vyšlehaném s vajcem, solí, pepřem a česnekem, obaleny jsou ve směsi mandlové mouky, parmazánu a LSD. Smaženy na sádle, dopečeny v troubě. Jsou úplně krásně měkké a nevysušené. K tomu rychlý bramborový salát. Víno od Balatonu.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FITH:
    Přidala jsem k receptu ještě hrušku a zapomněla na kokosový olej. :-)

    600 g jablek (4 větší)
    50 g datlí bez pecky (5 středních)
    20 g kokosového oleje (1 lžíce)
    100 g pekanů nebo vlašských ořechů
    (4 hrsti)
    30 g strouhaného kokosu (3 plné lžíce)
    50 g nesolených kešu (2 hrsti)
    Nakrájená jablka rozprostřete na dno pomalého hrnce a pokryjte
    ořechovou směsí. Hrnec zapněte na 2,5 hodiny na 2. stupeň
    (High) a zaklopte ho pokličkou, kterou jste podložili složenou
    bavlněnou utěrkou. Ta zachytí páru stoupající z ovoce a výsledný
    dezert nebude tak vodnatý. Po 2 hodinách crumble zkontrolujte
    a v případě potřeby pečte další půl hodiny
    FITH
    FITH --- ---
    KOCHANSKA_CH: Podel se,prosim,o recept na crumble z CP,diky :o)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Polívka z máslové dyně je jemnější, než z hokkaida.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Domácí jogurt, jabkovo hruškový crumble z CrockPotu, ceylonská skořica.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Vepřové kousky se zeleninou ve smetaně s indickou kari směsí, rýža z mrkve a brokolice.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zelňača do kopca, vývar z uzených žeber.

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Se napoprvé nenahral

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Týden německé zbytkové kuchyně pokračuje. Knedlík s vajíčkem jsem neměla věky. A zelí dvou zelenin.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    FITH: no trošku divoký :D dala jsem 80 g mrkve a 100 g celeru jemně nastrouhat, k tomu žloutek, špetka soli, 50 g skyru. Přimíchat sníh z toho zbylého bílku. Do vymazanýho hrnečku na 5-7 minut do mikrovlnky (tomu se teda vzpírám, ale co se dá dělat, vaření v mikrovlnce nenávidím :D nebyl čas zkoušet alternativy s vařením ve vod nebo tak :)
    FITH
    FITH --- ---
    APRILMOUSE: Prosim pekne recept na ty knedliky,diky :o)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Máma rád homeoffice. kuřecí roláda se špenátem. bramborová kaše s jarní cibulkou a chilli. pečená mrkev na medu a česneku. Ten food styling mi moc nejde, ale pochutnaj jsem si.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    A výjimečně i teplá večeře, takže velmi lehce vepřový guláš s mrkvovo-celerovým knedlíkem. Puboši dostali těstoviny, jinak by řvali :D

    FAITH
    FAITH --- ---
    MAR_TINA: Nechapem, preco angore servirujes makovu buchtu a zeleninu....si sa s tym uplne zbytocne hrala.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    pečená treska na másle, mungo fazolky a romanesco :)

    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: ty tu kočku prostě žereš...
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MAR_TINA: vždy o chlup lepší chuť :-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MAR_TINA: takže ve skutečnosti maková buchta a suchý chleba :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam