• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ILLUZERádi jíme...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    V sobotu jsem jich upekl sest :)

    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Vepřová plec se zelím a bramborovými knedlíky, tažená v pomalém hrnci.



    DEVIL
    DEVIL --- ---
    KOCHANSKA_CH: jj nejlepsi je zblansirovat. nesnasim kdyz se zmenej na takovou tu sedivo-zelenou mdlou sracku, kterou dostanes v low end restauracich/jidelnach
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    QUADRANT: Já si je den předem blanšíruju, když mám čerstvý z trhu, a pak orestuju na pánvi na másle rovnou k podávání. Někdy se slaninou.
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    KOC256: Mne chutnají i jen uvařené v neosolené vodě, pokud máš dobré fazolky tak jsou příjemně nasládlé
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pokračuju v testování, co vše zvládá CrockPot. Hruškový koláč dopadl jedle.



    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KOC256: Když je dobře okořeněné maso, ta úprava fazolek na páře krásně chuť masa doplní a podpoří :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    APRILMOUSE:
    Porad to zni lepe nez “para”. Ale kazdemu dle jeho chuti.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    KOC256: ja je delam na panvi bez slaniny na trosce masla, ale pěkně si je osolim a okorenim a jsou vyborny
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    QUADRANT: Jidlo z mejch zlejch snu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUADRANT:
    Nebyly ty fazolky fadni? Me vzdycky chutnaly jen pokud v nich byla slanina a bylo to s ni krasne na panvi propecene...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Pamatujete, jak jsem v neděli připravovala roastbeef? Je úžasný i z nízkého roštěnce.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    GEISHA: Nádherná krása.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Kotlety se přes noc válely v kefíru vyšlehaném s vajcem, solí, pepřem a česnekem, obaleny jsou ve směsi mandlové mouky, parmazánu a LSD. Smaženy na sádle, dopečeny v troubě. Jsou úplně krásně měkké a nevysušené. K tomu rychlý bramborový salát. Víno od Balatonu.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    FITH:
    Přidala jsem k receptu ještě hrušku a zapomněla na kokosový olej. :-)

    600 g jablek (4 větší)
    50 g datlí bez pecky (5 středních)
    20 g kokosového oleje (1 lžíce)
    100 g pekanů nebo vlašských ořechů
    (4 hrsti)
    30 g strouhaného kokosu (3 plné lžíce)
    50 g nesolených kešu (2 hrsti)
    Nakrájená jablka rozprostřete na dno pomalého hrnce a pokryjte
    ořechovou směsí. Hrnec zapněte na 2,5 hodiny na 2. stupeň
    (High) a zaklopte ho pokličkou, kterou jste podložili složenou
    bavlněnou utěrkou. Ta zachytí páru stoupající z ovoce a výsledný
    dezert nebude tak vodnatý. Po 2 hodinách crumble zkontrolujte
    a v případě potřeby pečte další půl hodiny
    FITH
    FITH --- ---
    KOCHANSKA_CH: Podel se,prosim,o recept na crumble z CP,diky :o)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Polívka z máslové dyně je jemnější, než z hokkaida.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Domácí jogurt, jabkovo hruškový crumble z CrockPotu, ceylonská skořica.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Vepřové kousky se zeleninou ve smetaně s indickou kari směsí, rýža z mrkve a brokolice.

    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zelňača do kopca, vývar z uzených žeber.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam