jsem tu nový , ahoj, rád jím a v poslední době i trochu víc vařím...většinou pro kolegy v práci..občas doma, obcas na zahradni party nebo akci pro vice lidi s grilem / ikdyž žena je lepší kuchař a umí lépe vařit i pro dceru..omacky...moucniky..peceni...apod./ já vždy vařím dle intuice...nedelam nic podle receptu vse od oka.....používam co se dá, kdyz to jde.. domácí nebo dobre suroviny a vařím tak 5-6 porcí pro kolegy...snažím se aby každá porce byla tak do 70kc...coz oni hazej do krabicky kde jednou za cas nakoupim suro na dalsi pokrmy...sef jednou ze mesic z rohliku veme zakladni veci....jako bile vino...salotku..nebo maslo...ja delam jednou za par mesiu svuj vyvar a pouzivam ho do restovani zeleniny i asie jidel....na chut..
nemám moc rád foto jídel..ani to neumím moc prezentovat takže se budu krotit a házet tipy jen občas...
dnes tortilla, fazole, paprika, salotka, cesnek, klobasa, koriandr, limeta, syr, zakysanka + pico de gallo.../ porad mam domaci olivovy olej s andalusie co privezl kamos ve vetsim baleni a setrim s nim. pri pouziti jako dnes do omacky je chut pak o 100% lepsi nez z bezneho oleje /
vsechna jidla co zde delam se snazim delat do 40min pripravy aby bylo 20min na jidlo samotne..a do hodky je to cajk...chutna mi vic jak dole v hospode a jeste usetrime...vsichni...dost casto me vystridaj kolegove kdy sef konfrituje naposled koleno a kachnu....dalsi kolega jede v sushi rolkach...jeden chodi na ryby takze dela candata s cockou...